Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfiak tényleg szexuálisan aktívabbak a nőknél, akkor átlagba miért veszítik el hamarabb a szüzességüket a lányok?
Még hogy a férfiak aktívabbak! Jó vicc! Biztos azért van oyan sok srác 25 éven felül is szüzen (akaratuk ellenére). Ez a másik nemre vonatkozóan nem állná meg a helyét.
Én már kicsivel több mint 10 éve nem vagyok aktív (ez a hölgyek iszonyat "kedves" elutasító/lekezelő véleményének köszönhető). Ezek után ha bárki akarna is tőlem valamit az elég gyanús lenne és biztosan nem mennék bele, se egyből, se többől. Rögtön bevillanna, hogy itt bizony valami nem stimmel és vajon mi lehet a szándéka pontosan?! Nem hiányzik valami nyavalya amit rám akar akasztani, vagy egy év múlva kamugyerek miatti követelések!
Szóval én ezt gondolnám, ha csak úgy az utcán egy nő annyit mondana "dugunk?".
Ez utóbbira az esély annyi, hogy addig kétszer is megnyerem az 5-öst!
[30\F]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!