Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy férfi szexuálisan fel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi szexuálisan fel van tüzelve, akkor mennyire válogatós?

Figyelt kérdés
Ilyen állapotban mennyire jellemző, hogy mindegy csak lyuk legyen? Vagy azért számít kinek a lyuka?
2016. márc. 17. 20:00
1 2
 1/11 Secret184 ***** válasza:
Attól függ. Magamból kiindulva egy idő után más alig-alig valószínűleg.
2016. márc. 17. 20:02
 2/11 anonim ***** válasza:
Azért nem mindegy, de egyre kevésbé vagyok válogatós olyankor.
2016. márc. 17. 20:03
 3/11 Noren1989 ***** válasza:
100%

Akkor már tökmindegy: kulcslyuk, üveg szája, egy luk a nadrágomon? Mind megdugooooommmmmm.

Ez volt a poén helye. Ha nagyon kanosak vagyunk, kiverjük. TÁÁÁÁDDDDDDDDDDDDÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

26/F

2016. márc. 17. 20:10
 4/11 anonim ***** válasza:
Akkor is heteró maradok!!! És van egy bizonyos határ amit akkor sem lépek át ha majdnem eldurranok.
2016. márc. 17. 20:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Én egyre kevésbé vagyok válogatós. Például, ha nagyon ki vagyok éhezve és már végem van akkor majdnemhogy csak annyit akarok punciba tehessem és nem érdekel más.
2016. márc. 17. 20:15
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha nagyon kivagyok éhezve, akkor mind1. A mostani szexkapcsolatom se az ideálom, de jókat döngetünk azért így is.
2016. márc. 17. 20:23
 7/11 anonim ***** válasza:
2,5 éve nem voltam nővel úgyhogy már csak nagyon minimálisak az igényeim :D olyat is megdugnék akihez korábban hozzá se értem volna.
2016. márc. 17. 20:48
 8/11 anonim ***** válasza:
50%
Nekem van párkapcsolatom és a bnőm nem is csúnya nem is dagi nem is sovány sőt szeretem is és nagyon sokan megfordulnak utánna mert jol néz ki.. De elárulok valamit (persze magam nevébe tudok nyilatkozni) sokszor jo lenne a változatosság akár mondjuk sokkal csúnyább lánnyokkal is sexelni nem tudom miért van ez . Rendszeresen van sex is pedig. Amugy nem akarom elhagyni meg ienek mert tetszik meg Szeretem is Csak hát ienek vagyunk mi Férfiak (elég nagy része) . :)
2016. márc. 17. 21:06
 9/11 anonim ***** válasza:
Azért ekkor is megválogatják a lányt csak kevésbé
2016. márc. 27. 21:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Ketsegtelenul lejjebb kerül az a bizonyos léc. Kinél jobban, kinél kevésbé. Ezek a kevésbé szép de bevállalos lányok nagy pillanatai.
2016. márc. 27. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!