Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok tényleg szeretik amikor a szájukba megy az ondó, vagy többségük csak a barátja kedvéért csinálja?
Figyelt kérdés
2016. márc. 19. 15:46
2/6 anonim válasza:
Szerintem ez változó, van aki szereti és azért engedi, valaki nem szereti, undorodik tőle stb. viszont szeretne a párjának örömet okozni. Én például imádom és ezért szeretem is csinálni.
L/22
3/6 anonim válasza:
Én szeretem lenyelni. Szívesen csinálom. Ha nem szeretném, akkor a barátom kedvéért sem csinálnám.
21L
4/6 anonim válasza:
Én alapvetően szeretem az ízét, de azt is jó látni, hogy a fiúknak ez mekkora örömet okoz. :)
5/6 anonim válasza:
szeretem,szívesen csinálom...
de ha a barátom nem élvezné akkor valószínű hogy nem csinálnám:)
6/6 anonim válasza:
Lány függő, mint már írták. Valaki imádja, más a gondolatától is rosszul van.
Számomra kellemes érzés, bár megvan az árnyoldala. Az íze nem mindig tetszik. De ez egy gyors szájöblítéssel, és pár korty üdítővel, vagy fogmosással könnyen orvosolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!