Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom, hogy jó helyre írtam-e, de tinderen vannak mormális emberek?
5-ös, feleséged van, és 1-2 nő volt szexre Tinderről? Te is ugyanolyan selejt vagy.
Amúgy meg kedves kérdező, én másfél évig használtam a Tindert, volt 3 szexpartnerem akiket ott ismertem meg. Ezután letöröltem, és kicsit később visszaregisztráltam, és most már boldog párkapcsolatban élek egy olyan fiúval akit ott ismertem meg. Szóval lehet normális embereket is találni ott :)
20L
Négy csajjal randiztam onnan, eggyel szexeltem is.
Kettő egész jó volt, egyikkel koncertre, másikkal margitszigetre mentem.
Akkor a harmadikkal dunaparton mászkáltunk, az nem volt életem randija, hát ő beszélt folyamatosan, de nem élveztem, nem volt annyira szimpatikus ahogy beszélt, hangja se.
Negyedikkel is margitszigeteztünk, vele szexeltem még aznap este, nehezen indult be, de a vége jó lett. Sajnos azóta viszont nem beszélt velem, ahogy ismerem (nem olyan sok) beszélgetés alapján, már páran átmehettek rajta azóta (és előtte is). Ez mondjuk akkor nem zavart, egynek közel tökéletes volt.
Egyiknek se volt defektje, de ennyi sikerült, nem illettünk össze végülis egyikkel se:D Az első találkozás élőben fura, mert ahogy írtam is, nem tudod milyen hangra számíts, a beszédstílusa is fura lehet, vagy az egyik pl alig nézett rám, csak a földet nézte folyamatosan, úgy beszélt, hallgatott engem, stb.
Sokan keresnek ott normális, és nem csak szexkapcsolatot.
Én végül is mindkettőt keresem, mikor mi jön(ne) össze.
Pár havonta max 1-2 hétig nyomagatom, aztán 1-1 csajjal mindig randizok a végén.
Szóval nagyon rossz tapasztalatom nem volt, az biztos hogy lányok közül is van ott bőven nagyon fura, első ránézésre is "defektes" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!