Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Őszintén jobban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Őszintén jobban szeretitek ha egy pasinak nagyobb a pénisze mint az átlag?

Figyelt kérdés
Nekem csak 14 cm de tele vagyok komplexusokkal. Minden más rendben van de a méretem nagyon zavar. Már nem fog nőni. Folyton látom az amatőr videókat pároktól ahol sokkal nagyobb a csávó farka és a nőnek tövig bemegy simán. Lány ismerőseim is ezt taglalják, hogy szeretik ha nagy. Szóval nem tudom mihez kezdjek. Rengeteg olyan esélyem lenne baráti körömben hogy a lányokkal egy egyéjszakás kalandba megyünk. Nagyon is szeretném ezt de annyira félek hogy leszólják a méretemet, és elpletykálják mondjuk. Eddig egy lánnyal voltam őt nem zavarta de ő velem vesztette el. De neki is simán bement tövig szerintem nagyobb is bőven bement volna. Valami tanács? Hogyan küzdjem ezt le?
2016. márc. 20. 21:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nyugi haver, nekem 20 centi, de soknak ez így is nagy.. :(
2016. márc. 20. 21:53
 2/16 anonim ***** válasza:

Nem számit :)

Nekem a 18 centis mar teljesen nem fer be. Szoval...:)

2016. márc. 20. 21:55
 3/16 anonim ***** válasza:

Nekem 15/4 de ez is elmarad az átlagtól ami 16-17 cm

En is komplexusos vagyok nem kicsit.

Nőknek az a jo, ha minel nagyobb egeszen 20 cm- ig

Vastagsága a 4 cm vékony itt 4,5 tol kezdodik mondjuk 5,5 ig

Ez kell a noknek

2016. márc. 20. 21:57
 4/16 A kérdező kommentje:
akkor maradt a kötél? :D
2016. márc. 20. 21:58
 5/16 anonim ***** válasza:
szerintem elég pont jó
2016. márc. 20. 21:59
 6/16 anonim ***** válasza:
a 14 centi teljesen elég. Milyen vastag?
2016. márc. 20. 21:59
 7/16 anonim ***** válasza:
Neem.. Ahogy van kicsi pocs igy van szuk nuni is... Nekem 12cmes es csak a jo csajt kell megtalálni meg tudni kell hasznalni.. Nem csak kibe tologatni kell ez tobb annal...
2016. márc. 20. 22:00
 8/16 A kérdező kommentje:
de ez hogy olyan csajt kell találni az egy f**zság, és ha megkedvelsz valakit és odáig juttok és emiatt vége az egésznek? tetszik a csaj de nagyobbat akar? ez kinyirja az önbizalmad
2016. márc. 20. 22:02
 9/16 anonim ***** válasza:
Szerintem is jó a 14. Én 10 felett nem dobnék ezért senkit.:)
2016. márc. 20. 22:04
 10/16 anonim ***** válasza:
72%
Mit rinyáltok itt? Én sosem sírtam emiatt, pedig nekem is 14/4. Különben is, ha egy csajnak ez nem elég, akkor ez miért lenne az én hibám? Ugyanannyira az ő hibája is, mert neki meg túl tág a puncija.. Volt olyan csaj, akinek még az én méretem is fájt.
2016. márc. 20. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!