Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti jobban kívántok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti jobban kívántok egy olyan fiút akinek nagyobb a pénisze mint az átlag?

Figyelt kérdés
Kívánnátok például egy magas izmos fiút akinek csak 14-15 cm a pénisze?
2016. márc. 16. 23:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Istenem ,hogy itt mennyi önbizalommal küszködő férfi van ,de tényleg már engem idegesít férfi létemre amit ide írtok de komolyan mintha itt senkinek nem lenne farka. Nem teljesen mindegy? úgyis azt tudja beosztani ami van...
2016. márc. 16. 23:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem akkor szoktam megkívánni a pasit, mikor már pucéran van előttem, hanem már jóval előbb. Szóval nem.
2016. márc. 16. 23:24
 3/7 anonim válasza:
Egy dolgot jól jegyezz meg! 15 centi mindenre elég ;)
2016. márc. 17. 02:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha ott áll egy férfi előtt meztelenül egy nagyon szép, nagy, feszes mellű nő, azt ő is jobban kívánja egy kicsit, mintha ugyanannak a nőnek két bimbó lenne a semmi közepén.

Ugyanez fordítva is igaz. Ha ugyanaz a férfi ott áll meztelenül a nő előtt, akkor igen, kicsit jobban kívánja 19 centissel, mint mondjuk ugyanőt 13 centissel.

2016. márc. 17. 09:07
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem a méret a lényeg...de minél nagyobb, annál jobb :D

Kis bohóccal is lehet nagy cirkuszt csinálni :)

2016. márc. 17. 09:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Hát ez önbizalom kérdése. Én még nem hallottam egy lánytól sem, hogy kicsi lenne a péniszem, pedig csak egy átlagos 14-15cm... Mikor valahogyan sor került rá, erre a kérdésre köztem és a lány közt, azt mondta idézem.: " Nem a méret a lényeg, hanem hogy tudd használni".

Szval lehet valakinek 20 cm átlagon felüli, nem biztos hogy ki tud vele elégíteni egy nőt.

De mondjuk ha 12-16 cm-es a péniszed és tudod használni a szerszámod, akkor a nők nem fognak panaszkodni. :)

2016. márc. 17. 10:21
 7/7 anonim ***** válasza:

16-17 cm az atlag

Nekem is 14-15 cm van es ez sajnos kicsi

2016. márc. 18. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!