Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki eltudna meselni milyen ha van baratnoje?
23 eves fiu vagyok soha nem volt baratnom milyen az amikor van valakid arra vagyok kivancsi talan sosem tudom
meg ,persze nem sajnaltatni akarom magam ,mert a legtobben igy vagyunk,de megis milyen erzes akinek van.
Társaságban különös érzés: amikor másokkal beszél, olyan, mint ha az én másik felem beszélne másokkal.
Nekem ez rémlik abból az időszakból, amikor volt valakim. A többi része meg leginkább valamiféle barátsághoz hasonlítható leginkább.
A többi változó, attól függ, hol tartotok. :D
Reggelente szembeköpném magam a tükörben ha arra gondolok, hogy mennyi hülyeségét tolerálom azért, hogy legyen kapcsolatom és a környezetem előtt rendes embernek tűnjek.
Mért nem keresek másikat?
Már a sokadik és egy idő után mind egyforma.
"persze nem sajnaltatni akarom magam"
Tényleg nem.
Amíg nincs addig akarod, amikor van akkor már nem olyan nagy szám.
Én 21 évesen vesztettem el a szüzességem. Előtte nem volt soha barátnőm, de már 14-15 éves koromtól nagyon vágytam rá. Utána már nem olyan nagy szám a barátnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!