Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok olyan pasihoz aki keress havi 1,5 milliót és egy nagy nulla az ágyban?
"Én 3 milliót keresek havonta."
Gazdálkodj okosanban vagy a simsben?
#38-as: Vállalkozni kell vagy valamilyen nagyobb cég vezérigazgatójának lenni. Mindkettő elérhető belátható időn belül. Én bőven 1,5 millió felett keresek, 28 éves vagyok és teljesen legális, amit csinálok (mielőtt jönne a károgás, hogy meglopok valakit :P).
Mondjuk nem is vagyok nagy nulla az ágyban, van rengeteg olyan dolog, amivel foglalkoztam és az átlag pasi még csak nem is hallott róla - de valószínűleg ez onnan fakad, amiért a szakmámban is sikeres vagyok. Ami érdekel annak igyekszem a mestérévé válni és nagyon mélyen utána menni. A szexualitás is ilyen, életem központi része.
Épp ezért bár nem nő vagyok, de azt mondom egy ilyen pasi sosem kéne. Hiába van bármennyi pénze, mindig boldogtalannak érezném magam, ha nincs szexuális kielégülés. Persze ez mind fejleszthető, de a kereset is :)
#42 leírt mindent, ami a lényeg. :)))
Azt, AMI fontos része az életünknek.
Monogám kapcsolatban vagyok (életemben először, 31/N) de elképzelni nem tudom, hogy lehetnék úgy nyugodt és kiegyensúlyozott, hogy pénz van bőven, de a testem és a lelkem nem kapja meg azt, amire vágyik.
És mondhat tőlem bárki bármit, igenis számít a méret.
(43-as voltam)
Látom hozzátok a gyk átlagot, mindenki milliókat kereső vállalkozó 20 centivel a gatyájában.
28 évesen nem lesz senki sem NAGY cég vezérigazgatója, kivéve ha Vitézy Dávid a neve és az anyja európai parlamenti képviselő.
Ráadásul annyira gáz, hogy valaki a kamu regisztrációival veregeti a saját vállát.
Azt vettem észre, hogy itt elég sok a frigid nő.
Ha egy nőnek nem fontos a szex, attól gyorsan tipliznek a hapsik, és még ők veszik zokon, ha megcsalják őket.
Szex központi része mind férfi életének, mind EGÉSZSÉGES nő életének.
Ha egy nő nem kívánja mindennap, ott baj van...
Férj meg majd talál mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!