Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok olyan pasihoz aki keress havi 1,5 milliót és egy nagy nulla az ágyban?
A férfiak tényleg nem értik, legalábbis a legtöbbjük. Ha érzékeltessem akkor nektek úgy, hogy adott péniszhosszok mellé berakok adott kinézetű melleket és nőket, mint ellenoldali pár. Most csak a melleket nézve, nem a nők arcát. Remélem ahogy haladunk előre, megértitek. Olyan jók a mellek a képeken, amilyen jó az adott férfi péniszhossz mellette.
10 cm vagy kisebb pénisz: [link]
11 cm: [link]
12-13 cm: [link]
14-15 cm: [link]
16-17 cm: [link]
18 cm vagy hosszabb pénisz:
Lehet van akinek jobban bejön egy 15-ös mint egy 16-os például. Pont ilyen a farokméret is, hogy ezeket azért így nem lehet megkülönböztetni. De az is fix, hogy a 18-asok mindenkinek jobban bejönnek, mint a 10-11 centisek.
32:
A mellnél is a méret és az esztétika is számít. A faroknál is.
A legtöbb férfi számára ugyanaz a szép arcú nő sokkal vonzóbb nagy mellel, mint kis mellel. Tudom hogy a kis mellel sincs semmi baja a férfiak 90%-ának, de azt is tudom, hogy azért ha lehetne választani hogy a barátnőtök melle kicsi maradjon, vagy holnap reggelre varázslatos módon gyönyörű, hatalmas, formás tejcsárdákká változzanak, akkor ezt választanátok. Nincs ezzel semmi baj, komolyan.
Egy farkat egy női mellhez hasonlítani.. nevetséges . :D vannak lányok akiknek kicsi a hüvelyük (10-12 cm) nekik felesleges egy 17-18 körüli. Vannak lányok akiknek az átlagnál nagyobb a hüvelyük ők pedig egyszerűen képtelenek a kis péniszű férfiakkal elmenni és PONT. de egyébként meg minden fejben dől el.
Nekem 14-5 volt lány aki meghallotta nevetett körülbelül aztán miután hónapokkal később megtörtént akkor meg nem győzött bocsánatot kérni, hogy lenézett és életében először volt orgazmusa pedig 18 alattival még nem volt.
Szóval szerintem aki nem mikropénisszel rendelkezik (10-12 felett van) az ne izguljon a méretek miatt inkább a technikáját finomítson és adott pózokat 'erőltessen'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!