Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok olyan pasihoz aki keress havi 1,5 milliót és egy nagy nulla az ágyban?
Figyelt kérdés
2016. márc. 19. 07:45
1/52 anonim válasza:
Akkor keresnék mást.
Oké, előny, hogy sokat kere (nálam) de nem ez a legfontosabb
2/52 anonim válasza:
Meg hogy a penz kompenzálni tud..
Ha nem nagy a farkad akkor egy nulla vagy bele kell torodnunk ebbe.
3/52 anonim válasza:
figyu, ez azért elég kevés dolog amit tudunk a pasiról
4/52 anonim válasza:
Akkor Tegyük fel hogy helyes a srac a test magassága átlagos a teste spotos es kidolgozott a személyisége:
Kedves okos megértő kommunikatov érdeklődő spontan néha hirtelen haragú de utana bocsánatot kér...
Emellé kicsi a pénisze es a hüvelyi orgazmust nem tudja elérni viszont a nyalasi technikája jo igy mas területe partnerét alaposan kielégíti...
6/52 anonim válasza:
Én 3 milliót keresek havonta. Ha nem tud megdugni akkor biztos nem maradnék vele. De kérdés az is, hogy mit jelent, hogy nulla az ágyban. Ha kicsi a farka akkor nem kellene. Ha béna akkor elmagyaráznám, hogy mit és hogyan szeretek. Ha nem menne akkor elhagynám. Ha gyorsan elmegy és nincs második, harmadik menet akkor sem maradnék vele. Akkor sem ha nem passzolunk szexuálisan.
7/52 anonim válasza:
mellette tarthatsz szeretőt akivel meg jó a szex ennyi
sok ijen van az életbe
8/52 anonim válasza:
Komolyan mondom inkabb meleg leszek...
9/52 anonim válasza:
# 8 szerintem a nőket és a férfiakat is kíméld meg magadtól. :D 6.os vagyok.
10/52 anonim válasza:
Lehet belole még lepedoakrobata;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!