Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok olyan pasihoz aki keress havi 1,5 milliót és egy nagy nulla az ágyban?
Igen, amúgy ezt én sem értem a 17-estől. 5 férfival voltam az életben, de tudom azt hogy nekem kb a 14-15 cm az, ami a minimum.
Ja és nem csak arról van szó, hogy ki lehet elégíteni. Esztétikáról nem hallottál? Neked egy csálé csöcsű, ronda aszott mell is ugyanúgy tetszik, mint egy nagy, szép, kerek, formás? Mert hát az előbbi is ellátja a funkcióját majd és a gyerek abból is tud tejet szívni. Akkor miért nem tetszik mindkettő egyformán? Nem értelek...
Ja hogy az esztétika is szempont és pl esztétikusabb egy 17 centis, mint egy 12 centis, mint ahogy a női mellek között is van kevésbé és jobban esztétikus?
En velem teljesen minden rendben van...
Csak a pocsom kicsi.. Szoval ha találnék ugyanolyan szep lányt aki Sportos mint én meg szep akkor miert zavarna hogy kicsi a melle??
Szep dolog hogy ti ilyeneken ragadtok le..
24:
A mell és farok nem ugyanazt a funkciót töltik be :)
Es a 15/4,5es mar elmenne??
Akik hasonlo gondokkal kudenek ajanlom a tancos lányokat.. Ok szukebbek.. A lovaglos csajokat kerüljetek mert a csipojuk szelesebb lett a lovaglastol es nem ereznek semmit!
Jolvan akkor csinálok napi rendszerességgel pénisz mászást..
Ha szerencsem van pont meg izmosodik annyira...
29:
Hagyd már a hülyeséget. Ha 13 centi, most nem azt az 1 centit nézném hogy még annyit nőjön. Biztos annyival is lehet mit kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!