Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Mit szólnátok olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szólnátok olyan pasihoz aki keress havi 1,5 milliót és egy nagy nulla az ágyban?

Figyelt kérdés
2016. márc. 19. 07:45
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
45%

Igen, amúgy ezt én sem értem a 17-estől. 5 férfival voltam az életben, de tudom azt hogy nekem kb a 14-15 cm az, ami a minimum.

Ja és nem csak arról van szó, hogy ki lehet elégíteni. Esztétikáról nem hallottál? Neked egy csálé csöcsű, ronda aszott mell is ugyanúgy tetszik, mint egy nagy, szép, kerek, formás? Mert hát az előbbi is ellátja a funkcióját majd és a gyerek abból is tud tejet szívni. Akkor miért nem tetszik mindkettő egyformán? Nem értelek...

Ja hogy az esztétika is szempont és pl esztétikusabb egy 17 centis, mint egy 12 centis, mint ahogy a női mellek között is van kevésbé és jobban esztétikus?

2016. márc. 19. 10:13
 22/52 anonim ***** válasza:
Ja, még 17-es Ha már ilyen szép szavakkal illettél, feltételezem mikropénisszel rendelkezel, ezért lettél ilyen ideges.Ez csak a saját bajod, meg azé a szerencsétlen nőé, akivel téged összehoz a sors.Szegény nő...állandó kielégületlenségben élni, áhhh, szörnyen rossz lehet.
2016. márc. 19. 10:15
 23/52 anonim ***** válasza:
100%

En velem teljesen minden rendben van...

Csak a pocsom kicsi.. Szoval ha találnék ugyanolyan szep lányt aki Sportos mint én meg szep akkor miert zavarna hogy kicsi a melle??

Szep dolog hogy ti ilyeneken ragadtok le..

2016. márc. 19. 10:18
 24/52 anonim ***** válasza:
100%

24:

A mell és farok nem ugyanazt a funkciót töltik be :)

2016. márc. 19. 10:20
 25/52 anonim ***** válasza:
100%
Fuu akor meg mit mondjak?? A lányok nagy részének tetszem szoval azert elvárom hogy a lany is nezzen ki valahogy.. Es nem mikro a pocsom hanem 13/4es.. Ami csak szimplán kicsi... De akkor megyek azsiaba ott csinos es normalis nők vannak...
2016. márc. 19. 10:24
 26/52 anonim ***** válasza:
48%
Az, hogy kicsi a péniszed,az csak egy dolog, biztos van olyan nő, akinek az jön be.De!Épp ezért lehet megérteni a magamfajtákat például, hisz van aki kisebb hímtaggal semmit nem érez.
2016. márc. 19. 10:29
 27/52 anonim ***** válasza:

Es a 15/4,5es mar elmenne??

Akik hasonlo gondokkal kudenek ajanlom a tancos lányokat.. Ok szukebbek.. A lovaglos csajokat kerüljetek mert a csipojuk szelesebb lett a lovaglastol es nem ereznek semmit!

2016. márc. 19. 10:39
 28/52 anonim ***** válasza:
Írtam előbb is, a 14-15 cm még bőven jó.
2016. márc. 19. 10:43
 29/52 anonim ***** válasza:

Jolvan akkor csinálok napi rendszerességgel pénisz mászást..

Ha szerencsem van pont meg izmosodik annyira...

2016. márc. 19. 10:45
 30/52 anonim ***** válasza:

29:

Hagyd már a hülyeséget. Ha 13 centi, most nem azt az 1 centit nézném hogy még annyit nőjön. Biztos annyival is lehet mit kezdeni.

2016. márc. 19. 11:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!