Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti is tapasztaltátok h szexmentesen boldogabbak vagytok?
Figyelt kérdés
Bár kívánom a szexet és élvezem is de ugy vettem észre ha türtőztetem magam és hónapokig nem csinálom akkor az idő múlásával egyre több energiám lesz és új célokat keresek, tisztábban tudok gondolkodni és boldogabb vagyok. Ti tapasztalatok már hasonlót v ez nem normális?2016. márc. 17. 17:29
2/9 anonim válasza:
Hát ha a lányok ilyenek nemcsoda h a fiúk meggebednek a hiánytól :O
3/9 anonim válasza:
Én pont fordítva, ha rendszeresen szexelek, akkor leszek extra boldog.
5/9 anonim válasza:
Szerintem is normál esetben fordítva van. És a hormonok szerint is a szex jótékony hatással van a szervezetre. Én szeretek szexelni (boldog kapcsolatban) energiával teli leszek tőle, sőt még egy maszti is ad egy kis energia löketet...
6/9 anonim válasza:
Nálam fordítva van.
Úgy vettük észre a párommal,hogy nálam a szeretkezés elég jó stresszoldó.
32n
7/9 anonim válasza:
ez hülyeség
nem lehet kibírni sokáig
jobb kedvem van tőle
8/9 anonim válasza:
nálam is így van :D sokkal jobb
utolsó, nem mindenki "hülye", aki nem úgy működik, ahogyan te! :)
9/9 anonim válasza:
életerő-koninenciának (rosszul fordítva szexuális kontinenciának) hívják a jelenséget; a szexuális nedvek
rengeteg energiát tárolnak. Amikor ez felhalmozódik és más irányba van felhasználva..na az az amirőla kérdező beszél.
Ellen nem kell absztinensnek lenni, lehet az energia megőrzésével is szeretkezni, sőt ez lenne a temrészetes.manapság tantrának vagy szakrális szexuaéitásnak hívják, pedig simán csak szexnek kellene, mert eza természetes szeretkezése az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!