Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Fiúk! Akik használták már azt a pózt, hogy mindketten állnak, és a fiú hátulról dolgozza a lányt, az milyen? Miket tapasztaltatok?
Figyelt kérdés
2016. febr. 14. 19:48
1/10 anonim válasza:
Nem sajnos, de nagyo kipróbálnám 20/L
2/10 anonim válasza:
Az egyik kedvencem. Falnak támasztani a nőt, és hátulról kenni a pitének. :) Vagy szemből is, kisebb terpesz, hátát megtámasztva és mehet a buli.
4/10 anonim válasza:
Nagyon jó! Izgalmas, szexi, élvezetes. 20/L
5/10 meow26 válasza:
Én imádom állva, hátulról, szemből vagy akár úgy, hogy a karjaiban tart. Valamiért nagyon különleges, érzéki pózok. Bár elég alacsony vagyok, ha a pasi 30 centivel magasabb, akkor picit nehezebb a dolog, de egy magassarkú sokat javít a helyzeten. :)
6/10 anonim válasza:
Ez a póz mindenhol alkalmazható! Lépcsőházban, pincében és kukoricásban egyaránt! Ha csak nincs túl nagy magasságbeli különbség! f.
7/10 anonim válasza:
Volt baratommal azt csinaltuk, hogy felemelt, magyaran az olebe voltam, es ugy volt a fal en es o. ( ketto fejnyivel magasabb volt..:D) Szamomra ez egy jo poz, de a mi helyzetunkben nem tartott tulon tul sokaig. :)
8/10 anonim válasza:
Ayt tapasztaltam,Mintha mélyebben lennék benne hátulról.
9/10 anonim válasza:
Szerintem is mindenhol működik! És nagy előnye, hogy egyik félnek sem kell teljesen levetköznie! Gyors menetre (akik szeretik) kiválóan alkalmas! F.
10/10 anonim válasza:
Praktikus poz ;)
Tavaly osszel meg jo ido volt, egy parkban egy fanak tamasztva volt igy..rajta csak egy magassarku maradt, rajtam naci ing csak kigombolva :) Izgalmas volt :)
De ezt legjobban tukor elott szeretem mert akkor mindket fel lat mindent ;)
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!