Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért lehet az, hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az, hogy nem tudok punciba elélvezni?

Figyelt kérdés

Nagyon élvezem a barátnőmmel a szexet, de egyszerűen nem tudok elélvezni se gumiban se anélkül, amikor szexelünk. Szervi probléma kizárva, mert maszturbálásnál tökéletesen működik minden. Valami tipp esetleg?

23/F

2016. márc. 17. 15:50
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Köszi végigpróbálgatjuk akkor :) Pacsi azoknak akik értelmes ember módjára képesek voltak ideírni! Ment a zöld!
2016. márc. 17. 21:26
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nincs mit, ha tudok segítek! Remélem bevállik valamelyik tanács, vagy póz.
2016. márc. 17. 21:58
 13/21 anonim ***** válasza:

Hasonló volt a helyzet exemmel és velem. Eleinte amikor orálisan elégítettem ki sose ment neki. Volt amilor már 1 óráig kényeztettem és annyira elfáradtam,hogy átvette és egyből jött is aminek jönnie kell.

Idő utan egyre gyakrabban ment neki

2016. márc. 20. 16:14
 14/21 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem hozzászólókkal.

Az is lehet ,hogy nem tudod ugyanazt a hatást,tempót fizikailag kierőszakolni magadból dugás közben,mint amit maszturbálás közben megszoktál. Az is lehet,hogy állóképességet kéne javítani,hogy jobban bírd.Idővel az fejlődik magától is...valamennyit.

2016. márc. 20. 16:16
 15/21 anonim ***** válasza:
Hanyagold a kézimunkát szerintem is. Én is kutyapózban szeretem a legjobban, de a mi esetünkben a kereslet találkozott a kínálattal. Vagy csináljátok izgisebb helyen.
2016. márc. 20. 16:39
 16/21 anonim ***** válasza:
Azért a lány elélvez közben ?? Mert itt mindenki csak a te oldaladat nézi.. már csak azért kérdem, mert akkor a hüvely is össze szűkül, "szívó" mozgásokat végez.. az pedig szerintem még marok marcsa munkájánál is élvezetesebb. Szóval ha az lenne a probléma, hogy ez nem következik be, tehát a barátnőd sem igazán tudja élvezni az aktus kellő képpen, akkor figyelj kicsit jobban először az ő élvezetei/ére, és meg is oldódik a probléma.
2016. márc. 20. 17:38
 17/21 anonim ***** válasza:

Gumival csináljátok?

Első barátnőd?

Ő mennyire tapasztalt, hányadik vagy neki?

Azért ő el szokott élvezni..?

2016. márc. 20. 17:51
 18/21 A kérdező kommentje:
Nem gumival csináljuk, hüvelyi orgazmus neki is nagyon nehéz, ő 22 éves, mindketten "túl vagyunk" 3-4 kapcsolaton. Köszi a válaszokat ismételten!
2016. márc. 21. 14:01
 19/21 anonim ***** válasza:
előző kapcsolatban sem ment?
2016. márc. 30. 23:04
 20/21 A kérdező kommentje:
Eddig nem volt gond soha.
2016. márc. 30. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!