Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szivacsos ágyunkat lecseréltük...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szivacsos ágyunkat lecseréltük rugósra, párom (ffi) azóta nem tud elélvezni?

Figyelt kérdés
Túlságosan rugózik fel-le... nagyobb erőkifejtés kell. Akár felül, akár alul vagyok nem megy neki. Más volt már így? ennyit jelent ez a változás? Ha igen, hogy oldjuk meg ezt a problémát? "Költözzünk" a földre? Ötletek, pózok?

2016. márc. 10. 10:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%

Annyit jelent, hogy egy béna alak...

Ha a nagyobb erőltetéssel nem megy neki, akkor erőltesse meg magát.

2016. márc. 10. 10:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi is utáljuk a rugós ágyat, nagyon idegesítő. Tegyetek rá memóriahabos fekvőbetétet, az csökkenti a rugózást.
2016. márc. 10. 10:40
 3/12 anonim ***** válasza:
Ágyban állva?
2016. márc. 10. 10:43
 4/12 anonim ***** válasza:
Mintha trambulin a vidám parkban
2016. márc. 10. 10:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
csináljátok a konyhapulton :3 Vagy állva. Vagy a mosógépen. A kádban. Egy széken. Soroljam? :D
2016. márc. 10. 10:50
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Voltam így. A szivacsos a kemény aljzat miatt nem hintázott, míg a rugós igen. A rugóson tartani kellett magam, és az így kifejtett izommunka, meg mondjuk úgy "egyensúlyozás" elvitte a figyelmet az ingerekről, és kevésbé volt jó a szex, így orgazmust is nehezebben tudtam elérni, vagy inkább sehogy.

Sajna normális. Ha aludni jobb a rugós ágy akkor oldjátok meg az együttlétet máshol és máshogy. Vagy rugós ágy kuka, és egy jó szivacsos legyen újra.

2016. márc. 10. 11:47
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat és az ötleteket!

látom azért másnak is gondot okozott :)

ám, a megerőltetésről annyit: még nekem is az, pedig sportolok :)

kidobni azért az újat nem akarjuk. Aludni jó.

A memóriahabos fekvőbetét jó ötletnek tűnik :)

2016. márc. 10. 11:56
 8/12 anonim ***** válasza:
Én a rugóson még aludni se tudok. A szex biztos nekem se menne. Normál matrac , az a tökéletes.
2016. márc. 10. 17:12
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát, ezt nem értem. Lehet állva, lehet a mosógépen, lehet az ágyon mindenféle pózokban, lehet (te) az ágyon és (ő) előtte, meg még nagyon sok helyen, és sokféleképp lehet.

Ugye ezt a kérdést nem az ágyban fekve, ölbe tett laptoppal, picit csalódott arccal írtátok be? Bocs ;)

A rugós ágynál éppenséggel nem kell nagyobb erőkifejtés, meg amúgy se nagyon kell erőlködni, max, ha az ember részben vagy egészben a partnert is tartja (de azt nem az ágyon), mivel a rugózást ki lehet használni: meglök/eltol magától, besüllyedsz, majd visszarugózol, miközben ő meg se nagyon kellett mozduljon.

Különben meg örülj neki, dolgoztasd meg a saját sikeréért.

2016. márc. 11. 18:05
 10/12 A kérdező kommentje:
Azért annyit hozzátennék. A fiam a másik szobában alszik.ha kijön este wc-re a fsz- t is érinti.szoval ez kilőve :)
2016. márc. 12. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!