Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha el élvezek szex után a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha el élvezek szex után a páromra (nem punciba) akkor mennyi idő után tehetem vagyis dughatunk újra (úgy hogy nem húzok gumit, Ő pedig nem szed gátlót)?

Figyelt kérdés
2016. márc. 2. 03:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
9%
3 nap
2016. márc. 2. 06:04
 2/14 anonim ***** válasza:
76%
Akár azonnal is, de ne csodálkozzatok ha terhes lesz. A spermiumok egyébként ideális környezetben akár 72 órán keresztül is életképesek maradhatnak!
2016. márc. 2. 06:34
 3/14 anonim ***** válasza:
80%
Előbb mosd meg és ha lehet menj el pisilni, akkor a húgycsőből is kimossa a vizelet azt ami esetleg bent maradt.
2016. márc. 2. 08:27
 4/14 anonim ***** válasza:
80%
Ha már megszakítással szexelsz, legalább az alapokkal legyél tisztában!
2016. márc. 2. 08:37
 5/14 anonim ***** válasza:
Elmész pisilni, megmosod, utána mehet.
2016. márc. 2. 08:47
 6/14 anonim ***** válasza:
75%

A megszakításos szex azoknak jó, akiknek nem baj ha becsúszhat egy baba

így viszont teljesen mindegy, hogy mikor szexeltek legközelebb. Akár azonnal is nyugodtan

Ha nem akartok gyereket, húzz gumit

2016. márc. 2. 08:52
 7/14 anonim ***** válasza:
73%

Aztán ne sírj majd utána itt,hogy jaj terhes a barátnőm mit csináljak.

Mi van nem tudsz gumit húzni?

2016. márc. 2. 09:05
 8/14 anonim ***** válasza:
85%
nem tudom feltunt e, de ha maszturbalas utan elmegy lemosni a tokod, majd elmegy pisilni a wc-re, 10-20 perc mulva megis latni fogsz par csepp ondot...ami kipreselodik meg...
2016. márc. 2. 09:07
 9/14 anonim ***** válasza:
34%

Megszakításnál nincs második menet a punciba....ezt jobb ha el is felejted. Nem elég a mosakodás és ha egyszer elmész vizelni. Nem is tudom mikor volt rajtam utoljára óvszer, mondjuk én tartós párkapcsolatban élek.

Személy szerint 1 nap már elég lehet, főleg akkor ha már többször is pisiltél. A sperma kb 2 napig életképes, de nem bírja a savas közeget.

38F

2016. márc. 2. 10:12
 10/14 anonim ***** válasza:
38%
Élvezz a szájába ,és nincs gond . Az én pasim is így szokta
2016. márc. 2. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!