Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha el élvezek szex után a páromra (nem punciba) akkor mennyi idő után tehetem vagyis dughatunk újra (úgy hogy nem húzok gumit, Ő pedig nem szed gátlót)?
Figyelt kérdés
2016. márc. 2. 03:06
2/14 anonim válasza:
Akár azonnal is, de ne csodálkozzatok ha terhes lesz. A spermiumok egyébként ideális környezetben akár 72 órán keresztül is életképesek maradhatnak!
3/14 anonim válasza:
Előbb mosd meg és ha lehet menj el pisilni, akkor a húgycsőből is kimossa a vizelet azt ami esetleg bent maradt.
4/14 anonim válasza:
Ha már megszakítással szexelsz, legalább az alapokkal legyél tisztában!
5/14 anonim válasza:
Elmész pisilni, megmosod, utána mehet.
6/14 anonim válasza:
A megszakításos szex azoknak jó, akiknek nem baj ha becsúszhat egy baba
így viszont teljesen mindegy, hogy mikor szexeltek legközelebb. Akár azonnal is nyugodtan
Ha nem akartok gyereket, húzz gumit
7/14 anonim válasza:
Aztán ne sírj majd utána itt,hogy jaj terhes a barátnőm mit csináljak.
Mi van nem tudsz gumit húzni?
8/14 anonim válasza:
nem tudom feltunt e, de ha maszturbalas utan elmegy lemosni a tokod, majd elmegy pisilni a wc-re, 10-20 perc mulva megis latni fogsz par csepp ondot...ami kipreselodik meg...
9/14 anonim válasza:
Megszakításnál nincs második menet a punciba....ezt jobb ha el is felejted. Nem elég a mosakodás és ha egyszer elmész vizelni. Nem is tudom mikor volt rajtam utoljára óvszer, mondjuk én tartós párkapcsolatban élek.
Személy szerint 1 nap már elég lehet, főleg akkor ha már többször is pisiltél. A sperma kb 2 napig életképes, de nem bírja a savas közeget.
38F
10/14 anonim válasza:
Élvezz a szájába ,és nincs gond . Az én pasim is így szokta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!