Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után mennyi idő elteltével tudod újra felállítani a vitorlát?
Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 19:08
1/11 anonim válasza:
A párom attól függ, hogy mennyire fáradt aznap. van, hogy 15 perc, van, hogy több. Nekem meg nincs
2/11 anonim válasza:
Felállítani fel tudom, de valamikor már fáj a sok maszturbálástól/ szextől...
4/11 anonim válasza:
Miután eldurranok a nőben, folyamatosan áll, így máris kész vagyok az újabb menetre szünet nélkül.
6/11 anonim válasza:
Több dologtól függ. Pl hanyadik menet, mennyi ideig tartott az előző. 1 és 20 perc között általában. 24/f
7/11 anonim válasza:
2menetig folyamatosan áll a 3.nál már kel kb1 perc
8/11 anonim válasza:
Pár menetig le se lankad, utána 20 perc
9/11 anonim válasza:
Ha Isten is úgy akarja, akkor kb 4-5 perc. Ha nem akarja úgy, akkor fél óra múlva is csak szottyos répa lesz.
26F
10/11 anonim válasza:
az az igazság hogy fogalmam sincs. valahogy nem olyan szokott lenni a szex, hogy miután elmentem megint akarjam. általában elég intenzív és utána más az irány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!