Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jelen van a szexualitásban a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelen van a szexualitásban a kettős mérce a nemek közt?

Figyelt kérdés
Pl. Gondolok arra hogy ha egy férfi mutogatná magát akkor perverz fúj ha nő akkor szexi vagy ha férfit erőszakol meg egy nő egy férfit akkor kiröhögik vagy még egyéb kettős mérce jelen vannak társadalmunkban?
2016. márc. 17. 14:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Sok munka van amit mindkét nem el tud végezni.

Fodrász pl. férfi is lehet nem csak nő. Speciel én a programozás területén fogok dolgozni, pedig lány vagyok. Na akkor hogy is van ez?

Egyébként hallottál kedves kérdező a természetes egyenlőtlenségekről? (Rousseau) Ez ugyanúgy érvényes a szexualitásban is. A nők gyengébbek mint a férfiak. A gyengébbet könnyű uralni és elnyomni, ezért vetik el az emberek. Ezért alakult ki a kettős mérce.

2016. márc. 17. 16:00
 12/12 anonim ***** válasza:
Szerintem jelen van. És nagyon sokszor ösztönösen, tehát fel sem fogjuk, hogy épp így gondolkodunk. Amúgy szerintem nem ok nélkül van. Mások vagyunk, ezt el kell fogadni. Persze nem szeretnék senkit se előrébb, se hátrébb helyezni a másiknál!
2016. márc. 17. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!