Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért kívánják olyan sokan a szexuális életben a "nemek felcserélődését"?
Hogy a nő dugja meg a pasit. Ebben mi az élvezetes? Például, hogy a pasi kicsit a feminin részét is kamatoztathassa? A nő meg a dominanciáját éreztesse? A túlzott feminizmus az oka? (nem a női egyenjogúságot „támadom”, hiszen én is nő vagyok, hanem a mai világban elterjedt „nekünk nincs szükségünk férfira” jelszavakkal ellátott radikális mozgalmakat, akiknek hiába nincs szükségük pasira, egy papucs férjet azért valamiért mindig beszereznek...)
Nyilván sokan le fognak szólni a kérdésem miatt, és bár feleslegesen írom le, de mégis megteszem: kérdésem nem provokatív jellegű. Nem ítélem el egyik felet sem. Arra vagyok kíváncsi, hogy miért élvezetes ez a csere a szexben. És nem, egyiküket sem találom homoszexuálisnak, vagy rendellenesnek. Értelmes válaszokat kérek, mondjuk olyanoktól, akik ilyen módon szeretnek szeretkezni. :)
Én sem hiszem, hogy túl sokan lennének, és kevésbé tudok neked hasznos választ adni, mint az első hozzászóló, aki - velem ellentétben - saját tapasztalatot tud megosztani ebben a témában.
Ha már a "nekünk nincs szükségünk férfiakra" jelszavakkal fémjelzett mozgalmak képviselőit emlegeted, nem hinném, hogy túl nagy közös halmazt képeznének azokkal a nőkkel, akik a szexben ennek a szerepcserés játéknak hódolnának - de nyilván nincsen nálam a bölcsek köve.
Igazából csak azt az egy dolgot szerettem volna leírni a "Ebben mi az élvezetes?" kérdésedre reagálva, hogy - a nőkkel ellentétben - a férfiaknak van egy prosztata nevű szervük, aminek a masszírozásával, vagy másfajta izgatásával, stimulálásával egy, a szokásos orgazmusnál jóval intenzívebb gyönyörérzettel járó orgazmust lehet kiváltani.
Vannak köztük, akit ez nem vonz, vannak, akik a prosztatamasszázs puszta gondolatát is elutasítják, vannak, akik felfedezik, hogy ez a terület nekik erogén zóna, és így (is) szereznek maguknak örömet, és az utóbbiak közül vannak, akik olyan kapcsolatban élnek, hogy ezt fel merik vállalni a partnerük előtt is, és ha ő is nyitott erre, innentől fogva átmehet közös játékba a dolog.
Szerintem közel sem csak a bizonyos fokú szubmisszív hajlammal rendelkező férfiak akarhatják azt megélni, amiről írtál, és egy nőt is motiválhat teljesen más arra, hogy erre nyitott legyen, mint a domináns szerepre való vágy.
Emlékszem hasonló, férfiak által kiírt kérdésekre, de ezt az egyet most meg tudtam találni, mert nemrég született:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualitas..
Köszönöm a válaszokat! :)
Tudom, hogya férfiaknak van prosztatájuk, viszont a prosztata masszázs nem egyenlő azzal, hogy a partnere megdugja egy felcsatolhatóssal. Itt inkább szerintem konkrétan azt (is) élvezik, hogy ők azok most, akiket dugnak.
Örültem volna, ha olyan nők is válaszolnak, akik vágynak az ilyesfajta dolgokra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!