Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok jó dugásban, gyorsan elmegyek és elég kicsi a farkam is (mereven max 13cm), belemennél egy párkapcsolatba úgy hogy csak orálisan kényeztetlek, mást nem tudok nyújtani?
Semmi baj a méreteddel. Nagyon sok féle-fajta alakú,formájú,vastagságú,hosszú péló van, ez ugyanígy igaz a lányokra is lábközi szinten. Valami nagyobb , valami kisebb kapacitású. Csak meg kell találnod azt a lányt/lányokat, akihez illik a kulcsod.
Ez kilótól és centitől független és előző szexuális tapasztalatoktól is. Én voltam nagyobb mérettel és nagyon-nagyon nem élveztem,mert én kisebb vagyok, ez egy ugyanolyan szerv mint bármelyik másik: az embereknek különböző. Az első barátomnak merevedési zavarai voltak, mert az első barátnője kicsit megalázta szakításnál és én is elég kis béna voltam, és csak azt tudom mondani neked, ami az én tapasztalatom is:
a megfelelő emberrel mindent meg lehet oldani. 2 év után lett vége és teljesen más okok miatt. Nagy közhely én sem hittem benne sokszor, de egyre csak igazolódik. Ez a gyorsan elmész téma meg... embereld meg magad.
Nem én igénylem a szexet. És nem szeretem,ha nyalnak nem is kérem. Ùgyhogy nem illenék össze.
Keress egy prűd nőt.
Hát ecsém, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz.
Ha őszintén szeret a barátnőd, akkor nem a méreteddel lesz elfoglalva.
Másrészről, szépen googlizd ki, hogy a hüvely milyen "mélységű" ->azon túl, hogy a jó bőr nyúlik.
Harmadjára pl a japánok átlag mereven 6-7cm szerszámkészlettel rendelkezik, de nem hinném, hogy egy szerszámosládában is elveszett volna a "csavarhúzó"
Végezetül néhány póz ötlet:
-fordított lovagló (a lány háttal van)
-kutyapóz ( a lány térdel háttal és te berakod
-a lány a hátán fekszik, a popsija alatt párna van, hogy a medencéjét megemelje, a lába a vállán fekszik, míg combjait a vállához feszíti
ezzel jobban ingerled a csiklót és a hüvelyfal felett lévő G-pontot is.
remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!