Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy férfi hogy éli meg, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi hogy éli meg, ha a barátnője magasabb nála?

Figyelt kérdés
Randizok egy nálam kicsit alacsonyabb férfivel. Én magam is csak 156 cm vagyok, szóval ő igazán kicsi, picik a kezei is és hát az intim méretei is arányosan kisebbek. De ennek ellenére szexi. Amit viszont igazán szeretek benne, hogy nagyon okos, intelligens és abszolút rendben van az önértékelése annak ellenére, hogy alacsony. Nekem még sosem volt dolgom alacsonyabb pasival, szóval furcsa a helyzet és nem merem szóba hozni pl. a magassarkú témát. Nem mintha annyira odalennék a magassarkú viseléséért, de néhány ruha tényleg jobban áll azzal. Meg adódnak olyan helyzetek, amikor beszélhetnénk erről, de nem merem felhozni a témát. No meg mit mondjak neki? Nyilván nekem is jobban bejönnek a nálam magasabb pasik, de neki meg vannak más tulajdonságai, amit értékelek. De ezt így megmondani akkor is bántó. Az intim méret meg aztán még kényesebb téma. Én 24 vagyok, ő pedig 35

2015. szept. 15. 20:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyénfüggő. Szerintem nem nagyon foglalkozik vele ha valóban intelligens és rendben van az önértékelése.
2015. szept. 15. 21:16
 2/3 anonim válasza:
Nyilván ha te elfogadod őt alacsonynak, akkor őt sem fogja zavarni.Ennyire egyszerű.Nem fogja zavarni a magas sarkú meg ehhez hasonlók ha téged sem zavar. Legalábbis én ezt így látom.
2015. szept. 15. 22:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Ez csak a személyes véleményem: én nagyon sokat megadnék azért, hogy egyszer legyen egy barátnőm, aki legalább akkora, mint én vagyok. Úgy érzem, nagyon be tudnék izgulni rá.

De 188 cm vagyok, kevés rá az esély.

2015. szept. 16. 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!