Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány/nő hány éves kortól kezd vágyni a szexre?
Figyelt kérdés
2016. márc. 12. 21:19
2/10 anonim válasza:
Az első menstruáció környékén.
4/10 October15 válasza:
Amint rájön, hogy a Ken baba anatómiailag nem pontos? :D
5/10 anonim válasza:
Először kb 2-5 éves korig tudat alatt,aztán olyan 12-16 éves kor körül tudatosan.
6/10 anonim válasza:
Én már kicsiként (4-8) évesen is úgy játszottam a műanyag babákkal/plüssökkel mintha azt csinálnák, pedig ekkor még fogalmam sem volt róla mi az. Azt ugye késöbb tudtam meg, mit is jelent és 13 évesen volt az első csókom, tehát mondhatni attól, gondoltam is rá. Teljesen azonban 15, tehát lehet mondani, hogy későnérő vagyok, de szerintem ez normális.:)
7/10 anonim válasza:
Te kis perverz!!! Óvatosan a kicsikkel mert beárulnak!!!
XD
8/10 anonim válasza:
15 vagyok, eddig is vágytam rá egy kicsit, de most lett ez olyan erős, hogy konkrét igényem van a maszturbálásra, és nagyon vágyom a szexre... pfff. Remélem, később megtanulom majd szabályozni ezt, elég idegesítő.
9/10 October15 válasza:
8.: Hát még milyen idegesítő lehet az a 40 pü.. XD
10/10 Alighanem19 válasza:
Kislány korom óta maszturbáltam, csak akkoriban még nem tudtam, mit csinálok, egyszerűen jó érzés volt. Úgy 11-12 éves korom körül kezdtem fiúkról fantáziálni közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!