Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha ennyire undorodom az előváladéktól és a spermától?

Figyelt kérdés

Azzal nincs semmi bajom, hogy a számba veszem a péniszt, de amikor megérzem az előváladékot a nyelvemen, öklendezni akarok... nem hogy a számba nem élvezhet senki (tutira behánynék), hanem a testemen is csak a fogaimat csikorgatva bírom elviselni. Egyszerűen undorítónak találom az állagát és a hőmérsékletét meg mindent. :( Pedig amúgy mindig kielégítem orálisan a partneremet, mert nyilvánvalóan ez egy alapvető dolog a szexben, de igyekszem úgy csinálni, hogy ne lássa közben az arcom, pl. 69-ben.

Mit csináljak? Vagy gondoljátok, hogy ha egyszer olyan férfival feküdnék le, akibe szerelmes vagyok, akkor vele más lesz?

23N

2016. márc. 12. 14:36
1 2
 11/14 October15 ***** válasza:
Na ez itt a baj. Egy szexpartner pont le fogja szrni, hogy nem élvezed azt amit csinálsz, ha meg érzelmi kötelék is van akkor nincs ilyen probléma. Ne méricskéld már magadat az "átlaghoz". Ok nyilván nem azért szexelsz mert az átlag is.. gondolom azért csak élvezed DE szerintem pont le kell szrni, hogy az átlag 23 évesen eddig mit is csinált már meg.
2016. márc. 12. 21:40
 12/14 anonim ***** válasza:

Óvszert rá adni előtte...? Nem próbáltad?

Nekem is volt olyan lány az életemben aki imádott kényeztetni a szalyával de a testnedveket nem nagyon kedvelte... Viszont az óvszer ellen sem neki sem nekem nem volt kifogásunk így nem csak dugásnál hanem már orálnál felkerült.

2016. márc. 13. 06:40
 13/14 A kérdező kommentje:

Azert kezdtem szexelni, mert mar nagyon kivancsi voltam ra, szoval nem azert, mert tehernek ereztem volna a szuzessegem. Es elvezem is :) meg is lepett, hogy szerelem nelkul is milyen konnyen megy az orgazmus a megfelelo partnerrel.

Meg csak 2 partnerem volt. Az egyik meg is mondta, hogy ugye nem akarhatok ovszert adni ra mar az elojateknal...? A masik pedig mar amiatt dobni akart, hogy a dugast nem voltam hajlando ovszer nelkul csinalni, mert hogy majd kiveszi idoben. Amugy nincs ok aggodalomra, azota belement az ovszerrel valo dugasba, de kepzeljetek, mi lenne, ha mar oralisnal ra akarnam adni erre a hulyegyerekre. :D de koszonom a tippet, en benne lennek.

Viszont nagyon nehez olyan alkalmi partnert talalni, aki a kozelemben el, nem hogy olyat, aki nem banna az ovszert oralisnal... legalabbis az eddigi tapasztalatok alapjan. :(

2016. márc. 13. 09:16
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Az előző hozzászóló vagyok.

Amúgy én.... mi szerettük óvszerrel... kicsit fétis jellegű volt... igazából plusszt adott nem mínuszt.

Pl ha a szályával rakta fel... az nagyon be tudott indítani.

2016. márc. 14. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!