Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért undorodom a körülmetél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért undorodom a körülmetél faroktól?

Figyelt kérdés

Előre megjegyzem, hogy nem vallási okról van szó,na meg nekem amúgy se számít az ilyesmi, ha szeretjük egymást. Csak az eddigi párjaimnak nem volt körülmetélve és ez nekem elég új. De valahogy mégse bírok hozzászokni. Olyan furcsa, és rossz érzést kelt bennem. Ráadásul nem tudom van-e bármi összefüggés, de ha simogatom vagy szopom, akkor egy csomó előváladék jön, ami szintén nem vonz különösebben :/

18l

2015. okt. 30. 09:30
 1/9 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem meg a nem körülmetélt az undorító. Sokkal formásabb szemre a körülmetélt és higiénikusabb is. Nem körülmetéltnél találkoztam már kellemetlen szagokkal :-(
2015. okt. 30. 09:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Finnyás vagy... szegény pasid :(
2015. okt. 30. 09:34
 3/9 anonim ***** válasza:
Nincs összefüggés a körülmetéltség és az előváladék mennyisége között. Én örülnék ha már szopáskor is jönne valami abból hús rúdból, nem csak a végén.
2015. okt. 30. 09:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem se tetszik a körülmetélt. A szag meg nem ettől, hanem a férfi higiéniájától függ.
2015. okt. 30. 09:40
 5/9 anonim ***** válasza:
89%
Hány fa.szt láttál te már 18 évesen?? Kicsit sokat, nem? Ne válogass.
2015. okt. 30. 10:02
 6/9 anonim ***** válasza:
Rasszista vagy! :)
2015. okt. 30. 10:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Hülyeséget beszélsz a higéniáról.

Te szimplán barom vagy.

2015. okt. 30. 14:23
 8/9 anonim ***** válasza:

Kedves agyon tanult barátom! #7-es!

Ha már ugy lebarmoztál.

Nem vivok szellemi párbajt veled, mert fegyvertelen vagy!

Jol irták a higiéniát. Ami nem azt jelenti, hogy retkes lennél, de olvass utána!

2015. okt. 30. 16:08
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

"Férfi klinika" c. oldal:

" Az is benne volt abban, hogy ebből szokás lett, hogy könnyebben, és alaposabban tisztítható a pénisz. Ezt abszolút megerősítem, mert akárhogy lehet tisztítani a nemi szervet, az előbőr alatt akkor is megtapadnak a bacik, de ha ez nincs, akkor értelemszerűen nem tudnak hova bújni, és lemoshatóak."

" És most a kérdés, ami mindenkit foglalkoztat, hogy más-e a szex egy körülmetélt fiúval. Érzésre nem. Amiben én különbséget tapasztaltam, és olvastam is, hogy érzékenyebb a pénisz, ezért intenzívebben élik át a szexet, de pont ezért az ingerküszöbük is kitolódott, és tovább tart, hogy bekövetkezzen az orgazmus."

2015. okt. 30. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!