Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől van az hogy néha nagyon kivánom a szexet, néha meg majdnem undorodom tőle? 24F
ezek szerint nem vagy tisztában a szexualitásoddal. könnyen lehet hogy homok vagy
hippimetál
depressziós is lehetsz,
van olyan depresszió is ami alkalmanként jön elő,
elég gáz
én ha meglátok egy szexi férfit sose undorodok tőle
Az nem normális, agyilag kissé... ja agyilag semmilyen, mert agya nincs, aki erre azt írta, hogy ez gáz...
Ne hallgas rá, Kérdező. NEm vagy gáz. Ennek ezer oka lehet, leginkább lelki okok. Jobban át kellene látnunk a problémát, hogy erről a NORMÁLIS emberek véleményt alkothassanak.
Volt ennek valami előzménye? Rossz élmény még régebben (tudom, írtad, hogy csak most jelentkezett, de még akár 10 évvel ezelőtti esemény ios befolyásolhat) Konkrétan mitől undorodsz? Ha elképzeled az aktust, vagy magától a női nemtől?
Most ettem meg kb. 10 db palacsintát!
Rá sem bírok nézni!
9
Tévedtem, egyet még sikerült magamévá tenni!
A nőkkel is így vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!