Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok lefeküdni vele?
19 éves vagyok, fél éve vagyok együtt a barátommal. Mindennél jobban szeretem, de képtelen vagyok lefeküdni vele.
12 éves koromban egy kempingezés alkalmával megerőszakoltak. Szörnyű volt, rengeteg időbe telt mire úgy-ahogy összeszedtem magam. 17 évesen volt az első komoly kapcsolatom, ami több okból is hatalmas változás volt az életemben. Ekkor vesztettem el a szüzességem önszántamból. Kicsit féltem előtte, de aztán élveztem. Annak a kapcsolatnak aztán vége lett. Most 19 vagyok, egy új kapcsolatban élek már huzamosabb ideje. Próbálkoztunk már a szexxel, de mikor a behatolásra került volna sor, rámtört minden emlék, bepánikoltam és sírni kezdtem. Nagyon szánalmas látványt nyújthattam. Minden egyes alkalommal ugyanez történt. A szerelmem türelmes velem, de a végtelenségig nem fogja ezt elviselni. Nem értem, hogy 17 évesen miért sikerült és most miért nem? Megbízom a páromban, szeretem őt, mi lehet a gond? Miért jönnek elő az emlékek újra és újra?
19L
Ha valóban szeretné, lennének szexuális vágyai. Ha pedig ilyen problémái vannak akkor már rég elnent volna szakemberhez, hogy megoldja a problémát. Persze igy mindig leget erre hivatkozni, higy be kelljen dugni. Én biztos nem tolerálnám hosszútávon.
Egy ilyen trauma mély nyomokat hagy az emberben.
Akik itt a Kérdezőt leszólják, azok nem kicsit primitív gondolkodású arcok.
Lehet időlegesen jobban volt, aztán visszaesett.
Aki ilyet nem élt át,az könnyen pofázik.
Gondoljon egy olyan álmára, ha volt,ahol totál tehetetlennek érezte magát... egy rossz álomra.
Csak ebből nincs felébredés.
Fel lehet dolgozni, túl lehet lenni rajta,de idő kérdése,és embere válogatja, mennyi idő alatt.
Nem csoda, ha emberek panaszkodnak az oldalra,sok itt a papucsállatka....
Kérdező!
Pszichológus, most.
Gyerünk :)
" rámtört minden emlék, bepánikoltam és sírni kezdtem. Nagyon szánalmas látványt nyújthattam."
Emlékbetörésnek hívják, utána lehet olvasni.
Nem vagy szánalmas Kérdező! :)
normális, hogy egyedül nem tudta feldolgozni? sajnos nagyon is.
az ilyen dolgokat nem igazán lehet feldolgozni egyedül, csak eltemetni, elnyomni. de attól még ott lesz benned, mint egy sötét folt a lelked legmélyén, ami újra és újra előtör.
én tényleg javaslom neked, hogy fordulj ezzel szakemberhez. és tényleg ne nagyon hallgass a negatív válaszolókra. ahogy írtam, sajnos ez egy olyan dolog, amit a többség nem igazán tud átérezni, és téves elgondolásaik vannak vele kapcsolatban, meg úgy általában a pszichológiáról. ugyanúgy annak, hogy nem tudsz lefeküdni a barátoddal, nem sok köze van ahhoz, hogy szereted-e őt, vagy sem, hanem ennek a régi dolognak.
én évekig küzdöttem súlyos depresszióval. amikor jobban voltam úgy éreztem, hogy már nem annyira, fontos, nincs szükségem rá. amikor rosszabbul nem bírtam rávenni magam, hogy elmenjek. emiatt, hosszú évekig megnyomorította az életem. ne kövesd el az én hibámat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!