Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudassam a barátommal,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam a barátommal, hogy szeretnék vele lefeküdni?

Figyelt kérdés
Csak simán mondjam meg neki? Szűz vagyok, és nem lenne furcsa, ha lány létemre én mondanám neki, hogy már nagyon szeretném?
2015. dec. 7. 20:47
 1/8 RRR ***** válasza:
100%
inkább húzd,éreztesd vele
2015. dec. 7. 20:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lenne furcsa, esélyes, hogy még örülne is neki. Bár az sem mindegy mennyi idősek vagytok, és mióta vagytok együtt.
2015. dec. 7. 20:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

mond neki hogy összegyűrnéd vele a lepedőt

igyekezz vele kettesben lenni és nem túlöltözve

2015. dec. 7. 20:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Én 17, ő 18, fél éve.:)
2015. dec. 7. 20:56
 5/8 anonim ***** válasza:

Te jó ég, fél éve együtt vagytok, 18 évesen és még nem volt szex? :D

Amikor otthon vagytok, akkor öltözz kicsit lengébben, de szexin(ne 1000 éves széthasadt pólóban...), pl egy ízléses póló melltartó nélkül és egy szexi bugyi...csókold, mássz rá, és súgd a fülébe, hogy akarlak/tegyél magadévá/kívánlak! :D Vagy csak simán vezesd a kezét a puncidhoz vad csókolózás közben.

2015. dec. 7. 21:04
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha ilyeneket kérdezel, szerintem még sehogy!
2015. dec. 7. 21:24
 7/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Meghitt pillanatot kell teremteni neki és akkor rá kell jönnie, ha mégsem, akkor nem áll készen erre.
2015. dec. 7. 22:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Az is lehet hogy nem merné elvenni a szüzességed így hogy ő is fiatal.
2015. dec. 8. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!