Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudok lefeküdni vele?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok lefeküdni vele?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok, fél éve vagyok együtt a barátommal. Mindennél jobban szeretem, de képtelen vagyok lefeküdni vele.

12 éves koromban egy kempingezés alkalmával megerőszakoltak. Szörnyű volt, rengeteg időbe telt mire úgy-ahogy összeszedtem magam. 17 évesen volt az első komoly kapcsolatom, ami több okból is hatalmas változás volt az életemben. Ekkor vesztettem el a szüzességem önszántamból. Kicsit féltem előtte, de aztán élveztem. Annak a kapcsolatnak aztán vége lett. Most 19 vagyok, egy új kapcsolatban élek már huzamosabb ideje. Próbálkoztunk már a szexxel, de mikor a behatolásra került volna sor, rámtört minden emlék, bepánikoltam és sírni kezdtem. Nagyon szánalmas látványt nyújthattam. Minden egyes alkalommal ugyanez történt. A szerelmem türelmes velem, de a végtelenségig nem fogja ezt elviselni. Nem értem, hogy 17 évesen miért sikerült és most miért nem? Megbízom a páromban, szeretem őt, mi lehet a gond? Miért jönnek elő az emlékek újra és újra?

19L

2016. márc. 10. 23:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
miért nem fordulsz egy szakemberhez? ezek nem olyan dolgok, amiken pár jó tanács segíteni tud. helyedben minél előbb elmennék, mert anélkül nem fogod tudni rendesen feldolgozni a dolgot, és sajnos ez meg fog látszani a kapcsolataidban is, még ha sikerül is lefeküdnöd a pároddal.
2016. márc. 10. 23:30
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Menj El pszcihologushoz.
2016. márc. 10. 23:30
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne te menj el pszichológushoz, hanem ti ketten együtt menjetek el. Sokkal jobb lesz úgy, mert ez a probléma nem csak téged érint, hanem a barátodat is. Neki is ugyanúgy meg kell tanulnia, hogy hogyan segíthet neked.
2016. márc. 10. 23:37
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ezt inkább bízza a pszichológusra, ha ő azt mondja, hogy vegyen részt a barátja is, akkor vegyen.
2016. márc. 10. 23:53
 5/16 anonim ***** válasza:
A párterápia akkor lenne hasznos, ha a párkapcsolaton belül van a probléma. Neked egy régi, saját sérelmen kell túl lenned, ezért egyedül menj. De abban mindenkinek igaza van, hogy érdemes pszichológushoz fordulnod :)
2016. márc. 10. 23:55
 6/16 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólóakhoz.

Mindenképp keress egy megfelelő szakembert!És ha ő is úgy látja jónak,valóban lehet,hogy majd a barátodat is be kell venni a terápiába.

De először te lépjél minél előbb.

Sok sikert!

F40+

2016. márc. 11. 01:03
 7/16 anonim ***** válasza:
Valóban egy pszichológus tudna ezen a leginkább segíteni. Nem mellesleg ki kell alakulnia benned a feltétlen bizalomnak a barátod iránt, mert az is hozzájárul a probléma leküzdéséhez.
2016. márc. 11. 02:17
 8/16 anonim ***** válasza:
90%

"Mindennél jobban szeretem,"

Ez nem igaz.

2016. márc. 11. 04:30
 9/16 anonim ***** válasza:
utolsó, infód forrása?
2016. márc. 11. 06:52
 10/16 anonim ***** válasza:

" rámtört minden emlék, bepánikoltam és sírni kezdtem. Nagyon szánalmas látványt nyújthattam."

Ez egy őrült nagy butaság.

Ugye tudod?

Már hogy lettél volna szánalmas?

Ne viccelj.:)

Egyetlen "ember" szánalmas ebben a történetben.

Az,aki megerőszakolt.

Keress fel egy szakembert,és segít feldolgozni,ami veled történt.

Fel a fejjel:)

2016. márc. 11. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!