Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet egy pasiban annyira kiábrándító, hogy ne akarjak lefeküdni vele?
Nem tisztálkodik rendszeresen, nem mos se hajat, de fogat. Nemi betegsége van, szabadidejében kölyökkutyákat öldös, ha más nincs kecskéket dug, pedofil... Azért akadhatnak kizáró tényezők :D
18L
Ennek eleg sok oka lehet... Talan az elso ha , nem megfelelo a higeniaja...amennyiben ez rendben van,akkor a viselkedese,beszede.
De ugy altalaban senkivel sem fekudnek le,legyen nagyon jokepu,tiszta ,intelligens ,ha nem erzem a kemiat kettonk kozott!
Nekem az is elég, ha két értelmes szót nem tud kinyögni, vagy nem lehet vele jót beszélgetni. Mondhatni nincs meg a kémia. :)
Kiráz a hideg a nyafogósoktól, és mulyáktól is. Nekem a férfi legyen Férfi.
Mondjuk én alapból is csak azzal fekszek le, akit szeretek is, így nem akarok belőle kiábrándulni.
A kecske csak akkor kizáró ok, ha óvszer nélkül dugta. Mert úgy szerintem a kettejük magánügye
20/L
ez mindenki számára más, volt ismerősöm aki hetente max egyszer zuhanyzott (művész), mégis kapott csajokat magának
És ugyanúgy egy bunkó is sokszor becsajozik.
Kinek a pap, kinek a papné...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!