Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudunk lefeküdni egymással?
Túlságosan rástresszeltek aminek következtében te nem nedvesedsz, neki meg nem áll fel..
Lazuljatok le, igyatok egy pohár bort (pálinkát, ha bírjátok :D ), üljetek be a kádba, a meleg víz és a jó illat ellazít. Na meg persze elöjátéknak sem rossz.
Ne stresszeljetek. :)
A masszázst ajánlom.
25F
Khm... én mikor szűz voltam, addig meg se próbálkoztam volna a szexxel, amíg kézzel nem sikerül rendesen csinálni. Ráadásul amennyit szerencsétlenkedtek, szerintem nem csak túlizguljátok, de el is kapkodjátok az egészet. Ne csodálkozz, hogy nem nedvesedsz, ha egyszer rosszul csinálja. Ráadásul, ha élőben csak gyűjtöd a rossz tapasztalatokat, akkor az marad meg, hogy ez nem is olyan jó, nyilván nem is fantáziálsz már róla annyit.
Én elsőkörben azt mondanám, hogy nem veled van a gond. Folytassátok csak kézzel, orálisan, de próbáljátok rendesen csinálni, hogy mindketten élvezzétek is, ne csak az legyen a cél, hogy ez is megvolt, pipa. Mondd neki, hogyan csinálja, ha magától nem jön rá. Addig pedig ne feküdj le vele, amíg a kommunikáció és a petting nem működik, mert ha összejönne, se lesz jobb a szex se semmivel.
"sehogy se volt neki "kényelmes" Nő vagyok, de ezt csak úgy tudom elképzelni, hogy nem voltál nedves ő meg próbálta bedugdosni.
Meg egyébként is gond nálatok a nedvesség, Szóval síkosítót mindenképpen vennék.
" én soha nem megyek el mikor ő csinálja nekem, egyszerűen vagy túl kevés ideig csinálja, vagy rosszul vagy nem tudom..."
Mindegyik lehet ok, meg az is ha feszült vagy. Akkor is lehetsz feszült, ha nem veszed észre magadon.
Én évekig nem tudtam elélvezni ha pasi nyalt, ujjazott.
"Lehet nagyon hozzá vagyok szokva ahhoz ahogy magamnak csinálom, és máshogy nem megy"
Nem hisze. Amúgy hány éves vagy?
Ugyanolyan sose lesz a pároddal, mint magaddal. Ez mindig két különböző érzés. Kár leutánozni. Inkább ötletnek jó. pl milyen területeket izgatsz egyszerre, mikor elmész;akkor a pároddal is azokat izgassátok.
Ha te lassan simogatod a csiklódat, akkor ő ne pörögjön mint valami izé, két perc múlva meg kipurcant oszt semmi; hanem feküdjön neki és lassan simogassa ő is. Mellette persze csinálhatsz mást is.
Szóval valahogy így nézzétek a dolgokat.
"Meg ilyeneket mond hogy ne legyek olyan mint egy darab fa"
Ilyeneket az erdőben mondogasson a jó édes a...nak! Szűz vagy basszus, jó hogy nem pörögsz fejen állva. Ha ilyen , akkor cseréld le egy megértő pasira, ő meg menjen szedjen össze egy csitrit.
"egyszerűen nem érti meg h nekem nem elég 10 perc arra h felizguljak meg el is menjek"
Ajjajj, mondom én, hogy nem iQ harcos az a pasas.
"És ha ezt mondom akkor mindig az a válasz, h dehát ő csomo ideig csinalja nekem, meg en sose elvezem."
Erről az exem jut eszembe, hogy hiába kínlódtunk sokáig, nem kívántuk egymást, és nem tudott felhúzni.
....a mostani páromtól meg pár perc után nedves vagyok. Néha meg meglepődök, fogy folyik a combomon..
Az elején írtad hogy milyen pózokban próbáltátok.
Nem így kéne, hanem misszionárius pózban. Azt elrontani nem nagyon lehet.
Én pl emlékszem hogy mikor először próbáltam kutyapózt be sem ment, mert nem úgy billentettem a csípőm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!