Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csikló vagy a G pont?
A g pont létezése a mai napig csak városi legenda. Még soha nem tudták bebizonyítani, hogy tényleg van ilyen. Néhány nő azt állítja, hogy van. Mások meg, hogy nem. Én, nőként, állítom, hogy nekem biztos, hogy nincsen g pontom. Minden milliméterét ismerem a hüvelyemnek és egyetlen olyan pont sincs benne, amely jobban vagy kevésbé lenne érzékeny, mint a többi. Szóval én a csiklóra szavazok. Azt nem lehet eltéveszteni. Minden lánynak van és mindenkinek ugyanott. Ráadásul hüvelyen kívül, szóval nem kell vakon keresgélni. :D
30/N
Hát márpedig én megeszem a kalapom, ha az én g-pontom létezését próbálták tagadni! :)
Pontosan ugyanott, mindig nagyon jó érzés, ha ott nyomkodja egy ujj/fütyi. És ez belül van, nem kívül. Pár nyomkodás, és el is megyek tőle.
Ne mondjátok már, hogy nincs ilyen! :)
Egyébként, csakhogy bonyolítsak, nekem meg a csiklóm nem olyan érzékeny. Jó erős dörzsölésre még talán érzek valamit, de az még nem orgazmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!