Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a cikk igaz? Nem létezik hüvelyi orgazmus?
2015. júl. 11. 23:46
1/9 anonim válasza:
Biztos igaz. Addig én csinálgatom csak a g-pont orgazmusokat és közben mesélem nekik, h nem létezik de állandóan csak sikoltoznak meg vergődnek, nők.... ki érti őket.
2/9 anonim válasza:
Soha nem értettem ezt a hüvelyi orgazmus dolgot. Szerintem egy orgazmus van a nőknél is. Legalábbis én bármit is teszek, mindig ugyanúgy élvezek el.
3/9 A kérdező kommentje:
Én is mindig ugyan úgy.
Csak lehet ha erősebben élveznek el,bebeszélik maguknak.
Egy ismerősöm aki szinte mindent tud a szexről,Ő is azt mondta hogy nincs.
2015. júl. 12. 00:02
4/9 anonim válasza:
Nekem is csak egyféle orgazmusom van. Ha aktus közben élvezek el, akkor is a csiklómból indul ki az élvezet, és nem a hüvelyemből, nem a G-pontomból.
5/9 anonim válasza:
Lehet, hogy tudományosan nem létezik, nekem akkor is teljesen más a csiklói és a hüvelyi orgazmus, sőt... sokféle különböző orgazmust ismerek (éltem meg). Mindegyik más élmény.
6/9 anonim válasza:
nekem sajnos csak 3-4 alkalommal volt eddig olyan orgazmusom ami G pontból indult ki, általában úgy tudok elélvezni ha a csiklómat izgatja a párom
21/L
7/9 anonim válasza:
A life.hu nagyon hiteles forrása bárminek is. :D Szerintem ezt csak az állítja akinek nem volt hüvelyi orgazmusa még sosem :) Ha nem izgatom a csiklóm egyáltalán és elmegyek szex közbe az mégis mi lenne ha nem hüvelyi - és így csak egy pózban sikerül elmennem mikor a párom pénisze az elméleti G pont helyét töfködi. Szóval van és más érzés mint a csikló, aki mást mond hazudik. :)
8/9 anonim válasza:
Nekem kb. 40 éves koromig csak hüvelyi volt.
Majd ha elmúltatok ti is 40 évesek, akkor beszéljünk újra, hogy még mindig csak egyféle orgazmusotok van-e.:)
9/9 anonim válasza:
Cikk valós, vagy nem, nem tudom.
69 -eskor élveztem. Folytattuk, és közösülésnél is, egyszerre. Jó volt. ;)
De ha nincs hüvelyi orgazmus, akkor mi volt az a ritmusos, szapora szorítás, ernyedés?
Szerencsémre ritka ha nincs. Akkor is jól esik az egész játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!