Létezik olyan, hogy egy nőnek egyáltalán nincsen orgazmusa semmilyen?
Igen, létezik olyan hogy egy nő frigid, és képtelen az orgazmusra, viszont az esetek 40%-ban szerintem csak ez azért van mert vagy a nő nem fedezte fel a saját testét még, hogy neki mi a jü, mitől élvez el. Ezek nálad megvoltak kérdező?
A másik dolog, hogy amikor egyedül csinálod, akkor se vagy képes elélvezni?
Tudom, hogy erről neked még furcsa lehet beszélni ,de igenis fontos témák.
Kérdező, igenis létezik ilyen, ne aggódj, nem vagy egyedül!!! Sőt, elég gyakori a probléma.
És nem kell hogy elveszítsd emiatt. Őszintén (!) megbeszélitek, olvasson cikkeket, ha normális, akkor meg fogja érteni, hogy nem az ő hibája.
Kérdező, ezen semmi más nem fog segíteni, csak az őszinte beszélgetés.
Voltam/vagyok ilyen helyzetben. Én magamtól el tudok élvezni, csak a pasimmal nem (ami ha lehet még rosszabb helyzet...). Őt megnyugtatta, amikor őszintén megmondtam neki, hogy élvezem, imádom vele a szexet, csak nem bírok elélvezni. De attól még élvezem és imádom. Hála istennek túl tudott lépni rajta így. De szerintem főleg azért, mert látja, hogy tényleg élvezem és imádom, pl. kezdeményezek is, nem kevésszer.
olyan szerintem nincs, hogy valaki saját magának közvetlen csiklóizgatással ne tudjon orgazmust okozni :D
szóval ez már megvan, innentől már okés lesz, ha a pasid is belejön :)
orális kényeztetést ajánlom egyébként :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!