Létezik olyan, hogy egy nőnek egyáltalán nincsen orgazmusa semmilyen?
Figyelt kérdés
30/N vagyok és nekem még sosem volt semmilyen senkivel, akármit/akármilyen pózban csináltunk a jelenlegi párommal sem működik. A testi vonzalom, kémia stb. megvan, de félek a problémám miatt őt is elveszítem. Olyan kétségbeesett vagyok, hogy már ide irogatok, de mit csináljak, tudtok valamit javasolni?2014. aug. 15. 15:07
11/11 A kérdező kommentje:
Újabb fejlemény és téves riasztás, mégsem lehetett orgazmusom, mert olvastam mindenfélét, hogy vannak akik elélvezés közben elég sok "folyadékot" engednek ki magukból, azt hittem én is ilyen vagyok, de ahhoz túl sok volt, vagyis "bepisiltem"...és hüvelylüktetés stb. nem volt...na így aztán végképp nem fogom magam elengedni...
Elvileg szobatiszta vagyok és már téren eddig nem volt ilyen problémám, valaki esetleg tud vmit mondani? Ismer vmi hasonló problémás embert? Mi a megoldás orvoson kívül...jah, a párom elhagyott, ez már sok volt neki :(
2014. aug. 26. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!