Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti mit tennétek ha éjszaka arra ébrednétek, hogy a csajotol mellettetek masztizik?
Figyelt kérdés
2016. márc. 7. 00:30
11/15 anonim válasza:
Besegítenék, de csak deréktól felfele. Aztán ha magának, az ő vágya szerint örömöt okozott, akkor folytatnám lenn is
12/15 anonim válasza:
Nem éjszaka, napközben volt a másik szobában tanult csukott ajtó mellett, miután csöndbe maradt egy ideig a kulcslyukon meglestem, hogy mi van és láttam, hogy jól érzi magát.( tapadós nadrág volt rajta és azon keresztül simogatta magát)Mielőtt beléptem volna, nehogy megijedjen, szóltam és úgy csináltam, mintha keresnék valamit, aztán ténfergtem egy kicsit a szobában végül mintha, spontán eszembe jutott volna letámadtam. Utána rákérdezett, hogy tudtam-e én meg meglepődve mondtam, hogy dehogy :-)
13/15 anonim válasza:
ajtóstul vágnám ki azt a pasit, aki belerondít a saját kis örömszerzésembe. ha magamnak csinálom az nem véletlenül van.
14/15 anonim válasza:
13-as, igazad van! Ne avatkozzon bele, ha addig nem tett semmit, aludjon csak tovább, magánjellegű a buli! :)
15/15 anonim válasza:
az utolsó 2 kommentelő még tuti nem látott fa>zt az életében, csak játssza itt az agyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!