Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti mit tennétek ha éjszaka arra ébrednétek, hogy a csajotol mellettetek masztizik?
agyon verném a pörköltszaftos trikómban, mert nem hagy aludni
Sándor, 42 éves mosógépszerelő, Bp. 13. kerületi panellakó
Kielégíteném!
Farkammal, nyelvemmel, kezemmel, bármivel.
Volt már egyszer ilyen, de továbbra is alvást "színleltem" és megvártam amíg befejezi. Nagyon izgis dolog volt, mert azt hitte én alszom. Persze sokmindent a sötétben nem lehetett látni (meg amúgy is a paplan alatt csinálta), de a kintről beszűrődő kevéske fényben ki lehett venni mit csinál. Meg aztán a "síri csendben" az is kivehető volt, hogy egyre szaporábban veszi a levegőt, bármennyire is igyekezett észrevétlen lenni.
Utána ő hamar visszaaludt én meg szenvedtem még egy jó darabig az izgalmaktól, de úgy gondolom megérte! :)
Másnap amikor megkérdeztem hogy aludt, az mondta jól, bár egyszer felébredt mert "olyat" álmodott, de aztán vissza tudott aludni. :) Nem vallotta be a dolgot, de nem bánom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!