Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mennyire élvezik az anális szexet? Mert egy férfi azzal dicsekedett h vele mindenki élvezte.
Én nőként azt mondom,h sztem ez nagy hülyeség, vagy esetleg lehetetlen is,h egy ilyet élvezzen a nő.
Esetleg a férfi úgy látta csak,h élvezte,mert nyögdécselt vagy ilyesmi, de nem hiszem h igazán élvezte bármelyik is.
# 10/10
-valszeg kevés nővel volt a párod
-szerencsésnek tudhatom magam, hogy volt alkalmam kitapasztalni milyen az mikor teljesen összerándul, egész teste beleremeg a lánynak - olyat élvez
-érdekes különben, hogy pár lány sokkal hamarébb elment, mint én, némelyik viszont reménytelen esetnek bizonyult(aztán persze lehet más emberrel sikerül neki)
- Utálom a spenótot, nem értem valaki hogy szeretheti, íze, állaga is borzasztó. - #1
- Szerintem is undorító a spenót. -#2
- Szerintem meg finom, én nagyon szeretem. #3
- Szerintem te hülye vagy, senki se szereti, látod #2 is azt írja hogy rossz. - #2
Kb ennyi értelme van a témának, ha ennyire érdekel kedves kérdező, próbáld ki olyannal, akivel van érzelmi kötődésed és akiben megbízol és aki felizgat hozzá. Többi már csak rajtatok múlik milyen élmény lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!