Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak még "Gentleman"-ek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még "Gentleman"-ek?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy létezik-e még olyan férfi, akit arra neveltek, hogy kinyissa az ajtót, virágot hozzon, esetleg feladja a kabátot egy lányra.

Ha így viselkedik is, van esély rá, hogy nem csak szexet akar, hanem alapból ennyire kultúrált? Vagy már akkora tehernek számít ez a "lifestyle", hogy már a szexért sem tenné meg egy pasi? 20L

2016. márc. 3. 23:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Én is tudom még miről beszélsz. :) Ha bor lennék biztos jó évjárat lennék. :)

23/F

2016. márc. 4. 00:46
 12/24 anonim ***** válasza:

Ezeket megteszem, és vissza is utasítanám a néniket, akiket lesegítek a buszról, az anyákat, akiknek pakolom a babakocsiját és talán azokat is, akiknek pakolom a vonaton, ill. lépcsőkön a gurulós bőröndjét.

Persze, volt már, hogy tetszett és vonzónak találtam a lányt, akinek bármiben segítettem, de többségében nem a gyönyörű élettel túltöltekezett csajszik vannak rászorulva.

Virágot már csak akkor viszek, ha nem lesz kidobva...

Kabátot annak adok, akitől vissza is kérhetem.

Sálat is...

De úgy általában kinyitom az ajtót a hölgyek, de még az idős urak előtt is

Na, így az önfényezés után keserédes ízzel a számban mondom, hogy vannak még úriemberek, de ugyanakkor megjegyezném, hogy valószínűleg valahol a barátzónád homályában keresd őket

:D

24F

2016. márc. 4. 00:55
 13/24 anonim ***** válasza:
65%
Nők törtetnek az egyenjogúságért ! Nyithatnak ők is ajtót, nekünk is legyen az egyenjogúságból vmi pozitívum :D
2016. márc. 4. 02:06
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekem teljesen mindegy,hogy melyikőtök nyit ajtót, de kérlek titeket, az isten szerelmére, ne tartsuk fel a sort! :)
2016. márc. 4. 07:36
 15/24 anonim ***** válasza:
Angliában vannak. Magyarországon úriembereket találhatsz, bár úgy tűnik a fiataloknak már nem egészen erre van igénye. Az ajtó nyitás és előreengedés még elmegy, de amikor például romantikus vacsoránál kihúzom neki a széket, vagy felállok amikor megbontja az asztalt akkor már furán néznek az emberek.
2016. márc. 4. 08:31
 16/24 anonim ***** válasza:
Magam részéről hiszek az egyenjogúságban. Ha pl. feladom a kabátot egy lányra, jól esik, ha néha ő is gyakorol hasonló gesztusokat (bár én jobban szeretem, ha a magam kabátját én magam veszem le, valahogy kényelmesebb érzés, na mindegy) :D
2016. márc. 4. 08:34
 17/24 anonim ***** válasza:
vannak és mivel én ilyen vagyok az egyik csaj el kezdte komolyan titokban hiresztelni h valszeg homi vagyok mert a ferfiak nem ilyen figyelmesek. Anyám nevelt egyedül vidéken, talán ezért vagyok ilyen, de sajnos a nagyvárosban rá kellett jönnöm h az emberek (különösen a nők) az ilyen bonyolult és logikátlan gondolkodásuk révén nagyon buták tudnak lenni, anélkül h észrevennék mennyi hülyeséget összehordanak. Szerintem egyetemi felvételin nem a pontszámítást kéne nézniük az egyetemeknek hanem h van e a jelölteknek elég IQ pontszámuk az élethez.
2016. márc. 4. 09:12
 18/24 anonim ***** válasza:
Én azt látom, hogy még a legprimitívebb emberek is tudnak finoman viselkedni udvarláskor, számukra különleges nővel. Jellemzően akkor tapasztalhatsz férfiaktól kevés udvariasságot, ha jóval szinted feletti férfiakra startolsz. Egy angol úriember sem volt udvarias pl. egy cselédlánnyal.
2016. márc. 4. 11:08
 19/24 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Azt nagyon egyszerűen el lehet dönteni, hogy egy férfi azért udvarias, hogy a lábad közé másszon vagy alaptermészetéből fakad. Azt kell megfigyelni ahogy a környezetéhez viszonyul. Ha átkíséri az idős nénit a gyalogátkelőn, ha átadja a helyét a buszon a kismamának stb. Ezek kitűnnek a tömegből.

Számomra ők az hétköznap "hősei". Amúgy igen vannak. Nem sokan. De vannak.

2016. márc. 4. 12:15
 20/24 anonim ***** válasza:

Igen vannak. Én mondjuk inkább úriembernek tartom magam. A menyasszonyom a megmondhatója, de a nők között sajnos szintén kevés erre a fogadó fél. Például nem értik, miért engedem előre, nem tudja, miért nem ülök le az asztalhoz amíg ő le nem ül és egyebek...

A virágot meg sok nő gyakorlatilag semmibe veszi. Hagyja elszáradni, vagy megrohasztja a vázában. :D

2016. márc. 4. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!