Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még "Gentleman"-ek?
Arra lennék kíváncsi, hogy létezik-e még olyan férfi, akit arra neveltek, hogy kinyissa az ajtót, virágot hozzon, esetleg feladja a kabátot egy lányra.
Ha így viselkedik is, van esély rá, hogy nem csak szexet akar, hanem alapból ennyire kultúrált? Vagy már akkora tehernek számít ez a "lifestyle", hogy már a szexért sem tenné meg egy pasi? 20L
Én is tudom még miről beszélsz. :) Ha bor lennék biztos jó évjárat lennék. :)
23/F
Ezeket megteszem, és vissza is utasítanám a néniket, akiket lesegítek a buszról, az anyákat, akiknek pakolom a babakocsiját és talán azokat is, akiknek pakolom a vonaton, ill. lépcsőkön a gurulós bőröndjét.
Persze, volt már, hogy tetszett és vonzónak találtam a lányt, akinek bármiben segítettem, de többségében nem a gyönyörű élettel túltöltekezett csajszik vannak rászorulva.
Virágot már csak akkor viszek, ha nem lesz kidobva...
Kabátot annak adok, akitől vissza is kérhetem.
Sálat is...
De úgy általában kinyitom az ajtót a hölgyek, de még az idős urak előtt is
Na, így az önfényezés után keserédes ízzel a számban mondom, hogy vannak még úriemberek, de ugyanakkor megjegyezném, hogy valószínűleg valahol a barátzónád homályában keresd őket
:D
24F
Azt nagyon egyszerűen el lehet dönteni, hogy egy férfi azért udvarias, hogy a lábad közé másszon vagy alaptermészetéből fakad. Azt kell megfigyelni ahogy a környezetéhez viszonyul. Ha átkíséri az idős nénit a gyalogátkelőn, ha átadja a helyét a buszon a kismamának stb. Ezek kitűnnek a tömegből.
Számomra ők az hétköznap "hősei". Amúgy igen vannak. Nem sokan. De vannak.
Igen vannak. Én mondjuk inkább úriembernek tartom magam. A menyasszonyom a megmondhatója, de a nők között sajnos szintén kevés erre a fogadó fél. Például nem értik, miért engedem előre, nem tudja, miért nem ülök le az asztalhoz amíg ő le nem ül és egyebek...
A virágot meg sok nő gyakorlatilag semmibe veszi. Hagyja elszáradni, vagy megrohasztja a vázában. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!