Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még "Gentleman"-ek?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy létezik-e még olyan férfi, akit arra neveltek, hogy kinyissa az ajtót, virágot hozzon, esetleg feladja a kabátot egy lányra.
Ha így viselkedik is, van esély rá, hogy nem csak szexet akar, hanem alapból ennyire kultúrált? Vagy már akkora tehernek számít ez a "lifestyle", hogy már a szexért sem tenné meg egy pasi? 20L
2016. márc. 3. 23:55
1/24 anonim válasza:
Ez nálam alap! Erre kérni se kel!
43F
2/24 anonim válasza:
kevesen vagyunk, de még létezünk!
4/24 anonim válasza:
itt vagyok, dzsingádzsu az utolsó mohikán
5/24 anonim válasza:
20 évesen már ismerni kéne a férfi biológiáját: DUGNI AKARUNK. Akkor is, ha udvariasak vagyunk, akkor is, ha tahók. :D Ha te nem örülsz annak, hogy kíván egy férfi, akkor veled van a baj.
6/24 anonim válasza:
Ez a színház is megy ha erre van igényed . De amíg ez zajlik kint addig a tag fejében baromira nem kulturált dolgok mennek miközben kifinomultan udvarol . A csaj is tetteti kelleti magát és alig bírja kivárni hogy belé tegyék a lándzsát és kócosan hemperegjen miközben vadul tolják . Perverzióról nem is teszek említést . Fintorognak másokra és elvárásokat támasztanak , de két koktéltól ugyanolyan hétköznapiak mint bármelyik .
7/24 A kérdező kommentje:
Utolsó 2, teljesen egyet értek! De eljön egy bizonyos kor, amikor majd már nem lesz elég a szex. Tisztelet, megbecsülés, egy bizonyos szintű alázat. (Természetesen ez kölcsönös, nem csak a férfitól elvárandó)
Ma még beájulsz 2 koktéltól és alig várod, hogy széttehesd a lábad, de ez múlandó. Kell valami plusz..
2016. márc. 4. 00:32
8/24 anonim válasza:
3 és fél éve van barátom, ő ilyen. Ők is akarnak dugni csak mellé úgy gondolják akkor legalább rendesen bánnak azzal aki megadja erre a lehetőséget.
9/24 anonim válasza:
20 évesen azért ne te akarj már engem kioktatni a pluszról oké? Kicsit idősebb vagyok, néhány kapcsolaton túl vagyok. És hidd el, 80%-ban nem a férfiakkal van a gond elköteleződés terén.
10/24 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, nem privát üzenetet küldtem, vagy talán tévedek? Más is olvashatja. Ki oktatni? Ha te annak veszed, te dolgod. Idősebb, tapasztaltabb vagy? Miért állsz össze velem vitázni? Nem gondoltam volna, hogy kérdésem, íly érzékenyen érint téged, hiszen magadra vetted.. Ezt higgadtság helyetti "támadásos" válaszodból ítéltem meg. Szóval, sajnálom. Lehet neked nem, de vannak még bőven akik vágynak arra a bizonyos plusszra. Sőt, Modortalan is voltam, hiszen elfelejtettem kihangsúlyozni, hogy kérdésem teljes mértékben elkerüli a "kutya-macska" azaz férfi és nő közötti örök "ki a jobb" témát.. Ezért is bocs.
2016. márc. 4. 00:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!