Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerelmes vagyok a nevelőapámb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok a nevelőapámba már egy ideje, nemrég történt is valami köztünk, hogyan lépjek túl rajta?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy rossz dolog amit csinálunk, de egyszerűen már 3 éve belé vagyok zúgva :( Két hete lefeküdtünk egymással. és azóta még párszor... Én 21 éves vagyok Ő pedig 29... Anyámmal 4 éve vannak együtt, nem is tudom, hogy miért, a korkülönbségük miatt mindig is támadva voltak. Nagyon szégyenlem magam, biztosan el leszek hordva mindennek, de egyszerűen szeretem és szexuálisan kívánom. Azt nem tudom, hogy Ő neki ez mi, játék, vagy érez-e valamit de akárhogy is van, nem tudom mitévő legyek. Hagyjam ezt az egészet? Vagy beszéljek vele erről? Vagy jobb lenne, ha elköltöznék? :(
2016. márc. 2. 21:00
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó, és te honnan tudod, hogy az ismeretségi körödben nincs "ilyen"? Rólam sem gondolná senki. Átlagos egyetemista fiatal lány vagyok, munkahellyel.

A nemtudomhanyadik válaszolónak meg üzenném, hogy nem akarom menteni a s*ggemet. Eddig anyám kérte, hogy ne költözzek el, most majd lehet, hogy azt mondja, hogy mégis.

Bár semmi közötök hozzá, de elmondanám annak aki azzal jön, hogy nem érdekel anyám boldogsága, hogy igaza van tényleg nem érdekel. Hogy miért? Mikor fiatalabb voltam, alkoholista volt és rendszeresen vert engem és a testvéremet. A testvérem öngyilkos lett, apám meg elhagyta anyámat. Ezután tért a "javulás útjára", ez már 7 éve volt. Én is a keresztanyáméknál éltem addig, ameddig nagykorú nem lettem. Ő azért csak az anyám és próbáltam/próbálok rá vigyázni.

Szóval ja, ehhez semmi közötök tulajdonképpen, de nyugodtan lehet undorítózni meg elmebetegezni, nekem is kijutott a jóból és abszolút nincs bűntudatom. A felelősséget pedig teljes mértékben vállalom.

2016. márc. 3. 20:30
 22/30 anonim ***** válasza:
14%
anyád helyébe kidobnálak a p.c.ába
2016. márc. 3. 21:31
 23/30 anonim ***** válasza:
89%

végül elmondtad anyudnak?

ha nem, akkor szerintem tényleg el kéne. méghozzá minél hamarabb! csak gondoljunk bele, hogy mi lenne ha hosszútávon így menne. akkor folyton szégyenérzetben kéne élned, és nem tudnál anyud szemébe nyugodt lelkiismerettel nézni, és egyszerre ketten is khm.. azzal a csávóval akit elvileg mind2en szerettek és ő is titeket? mármint ez így elég sz@@r érzés. és valószínűleg tényleg nem csak veled csalja őt, és én a te helyedben, (jó kezdjük ott hogy soha nem tettem volna ilyet), de ráadásul meg nem hagynám hogy édesanyám egy csaló féreggel legyen együtt. vagy ezt a végsőkig akarod folytatni ezt a folytonos sunnyogós dugós "kapcsolat"ot? meg ha jobban belegondolunk, lehet hogy csak azért vonz téged, mert tiltott és ez izgalmasnak tűnt/tűnik.

amúgy anyudnak eddig egyáltalán nem tűnt fel?:/

2016. márc. 5. 12:14
 24/30 anonim ***** válasza:
8%

tegnapelőtt 08:06

Írtam valahol hogy folytassák a kapcsolatot? Olvass, és értelmezz.

Ha az anyja megtudja, hatalmas törés lesz. talán helyrehozhatatlan (sőt, biztos hogy helyrehozhatatlan) akkor minek neki elárulni? Szerinted mi a fontosabb? a gerincesség, vagy a család?

A szerelem mulandó, a család örök.

Ha el kell adnom a lelkem az ördögnek a családomért, hát rajta, megteszem. Ennyi.

2016. márc. 5. 13:11
 25/30 anonim ***** válasza:

Bár, kedves Kérdező, utolsó hozzászólásod után annyit mondanák az egészre, hogy csak a saját lelkeddel foglalkozz. Úgy dönts, hogy a lelked megnyugodjon, és nyugodt legyen, legyen bármi is a döntésed.

Mondjuk az én meglátásom az, hogy a fickót hanyagolni kell, hiszen ha anyuddal megcsinálta ezt, veled is megfogja, ha netán veled folytatná a kapcsolatot, és anyuddal hanyagolná.

Anyuddal meg ebben az esetben teljesen mindegy mit teszel (ha nem érdekel, bár ez szerintem nem teljesen igaz, hiszen vele laksz, és nem mentél el)

2016. márc. 5. 13:29
 26/30 anonim ***** válasza:
Mi lett veled kérdező.Tart még a nagy szerelem?
2016. márc. 30. 10:16
 27/30 anonim ***** válasza:
őszintén szerintem a kérdező magasról lesz*r minket. nem fogja leírni mi lett, csak addig kellettek a válaszaink amíg segítettünk, most hogy már nincs szüksége ránk, egy kib*szott feleményt nem fog adni
2016. márc. 30. 17:35
 28/30 A kérdező kommentje:

Bocsánat, hogy eltűntem.

Elköltöztem egyedül, önszántamból és nem volt bekötve még az internet.

Egyelőre ott tart a sztori, hogy elköltöztem, mondtam édesanyámnak, hogy jól gondolja meg, hogy a megfelelő férfivel él-e? Kérdezte, hogy mire értem ezt? Mondtam neki, hogy véleményem szerint van elég titkolni valója a tagnak és nem biztos, hogy olyan makulátlan mint ahogy gondolja, de kérdezze meg Ő magát.

Azóta kb semmi téma nem volt erről, mert közbe jött a részemről egy váratlan "probléma" és most azon gondolkodom, hogy azzal kapcsolatban hogyan döntsek.

Az volt a terv, hogy beszélek a nevelőapámmal, hogy mondja el az igazat anyámnak és tisztességgel hagyja ott, vagy én mondom el. De a helyzetre való tekintettel még egyik sem történt meg.

Bár egyre jobban a fejemben van, hogy a hétvégén kitálalok.

2016. ápr. 5. 23:55
 29/30 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező.

Csak nem egy terhesség,az a váratlan probléma?

2016. ápr. 6. 13:50
 30/30 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező Lány! Leírnád azóta mi újság?
2016. jún. 24. 21:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!