Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, akivel nemrég amolyan "csak szex" kapcsolat alakult ki köztünk, ami nekem megfelelne, viszont a dolog nem nagyon tud kiteljesedni, mivel eddig minden alkalommal elment már az előjáték alatt. Mit csináljak, hogy beszéljek vele erről?
Azért nem neki tettem fel a kérdést (egyelőre), mert nem tudtam hogyan, az meg elég hülyén hangzott a fejemben, hogy "Amúgy te miért mész el ilyen gyorsan?" Gondoltam hátha valakinek van jobb ötlete.
Azt nem hiszi szerintem, hogy csak ennyiben lennék benne, mert múltkor pl. elő is vettünk már egy óvszert, csak használni nem volt időnk.
Olyanról már hallottatok, hogy második menet? :)
Amúgy valószínűleg annyira őrjítően szexi vagy, hogy nem bír magával.
Azzal bántanád meg ha csak lelépnél.
Nyugodt lehetsz benne,hogy őt is bántja ez a dolog és tudja,hogy nem ez a normális szex.
Szerintem inkább próbálj meg segíteni neki és legyél hozzá kedves türelmes.
Miután elment kezdjétek újra az egészet,állítsd fel újra a farkát és kérd meg,hogy próbáljon beléd hatolni.Hátha másodjára nehezebben sül el.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!