Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a nevelőapámba már egy ideje, nemrég történt is valami köztünk, hogyan lépjek túl rajta?
Mond el az anyádnak.S költözzetek el mindketten.Ez a legkorrektebb.
Nem neked szedte össze az anyád ezt a nyomorultat.Hogy később leléphess vele.Ezen mit nem tudsz megérteni?
Te nagy ívben leszrd az édesanyád boldogságát.S ehhez csak gratulálni tudok.
Ezek szerint úgy gondolod, hogy te jobban megérdemled?
Szép gyerek vagy.
Aki meg a 00:15-ös választ kinullázta az nagyon értelmes ember lehet.
Igen.Adjátok még a lovat a kérdező alá mert tényleg "így kell" viselkedni.Mert valószínű ez a normális.
Gratulálok.
Ezt is nullázzátok gyorsan.
Előbb anyáddal beszélj! Ne a kényelmesebb verziót válaszd.Mert amilyen naiv vagy.A szerelmes kis agyacskádat tele magyarázza majd.Hogy jó ez így.Ha nem tudja meg senki.
Ha van gerinced,mert egyelőre nem úgy tűnik.S ezt azért gondolom így.Mert továbbra is azt hiszed,hogy ezek után is neked van igazad.
De akkor is anyád az első, és legfőképp érintett,akivel beszélned kell.
S majd ő dönt mindkettőtökről !!!
Azért nem irigylem az anyukádat.Két hazug árulóval egy fedél alatt élni.S az egyik ráadásul a "gyereke".
"Szép volt lányom"
Ostobaság :)
ha anyudnak szólsz, nem valószín hogy valaha is meg fogja bocsájtani. Ugyanez lesz, ha kiderül is valami okból.
A helyedben, hogy megúszd, és átvészeld a kialakult helyzetet, és van rá lehetőséged, egyszerűen elköltöznék.
De anyudnak semmi értelme szólni, hiába írják sokan. Törést okozol, igaz kisebb törést mintha Ő jönne rá, de.... Csak gondolj bele. Hisz azért írtad ki, mert tudod Te is hogy nem helyes. Akkor gondolod el mit érezne anyud.
05:28
Te is egy gerinces ember lehetsz.
Szrni le mindenkit.Ilyen gyerektől óvjon meg a Jóisten.
Szerencse hogy a fiam,nem ilyen erkölcsi nulla, mint ti és aki támogatja a kérdezőt.
Kérdező.
Ha van önkritikád akkor elköltözöl.
Igen jó a jelző! Te kis áruló.
Tényleg szrd le anyád mert a "te szerelmed" a legfontosabb.
Te meg elsőként anyádat tájékoztasd.Mint ahogy előttem is írták.
Mert addig zsibbasztja majd a fejed, amíg el se fogod merni mondani az anyádnak ezt a derék dolgot.
Valószínű.Hogy menteni akarja majd a se..ét hogy az anyád ne rúgja ki.
Na ez meg egy milyen bölcs hozzászólás.:D
23:05
"Gondold végig, hogy mi lesz a következménye ha kiderül, s mi lesz ha nem derül ki és folytatjátok. Mi lesz ha beszélsz vele, s mi lehet ha nem?
Mi vagy te most neki és mi Ő most neked. S mi lehet ha elhagyja anyádat miattad vagy nem hagyja el miattad."
:D
07:47
Akkor ezentúl kefélgessenek csak anyu háta mögött.
Ha nem is a kérdezővel fogja csalni ezek után a kérdező édesanyját,ez a pondró.
Akkor más nővel.
Okos és erkölcsös gondolkodás.
"A szemetet el kell takarítani,s nem letakarni, mert egy idő móiva az csak bűzleni kezd"
1, nem vagyok naív. 21 éves vagyok és bár lehet, hogy nem helyes (sőt biztos) amit tettünk de nem vagyok elvakulva és nem gondolom azt, hogy majd el fog venni feleségül és boldoganélünkmégmegnemhalunk. :)
2, nem gondolom, hogy nekem van igazam.
3, nem akarok kibújni a felelősség alól és elmenekülni, épp ezért kértem a véleményeteket, hogy mi lenne a jó lépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!