Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátomat, ráadásul kétszer. Mit csináljak?
1 éve vagyunk együtt, de mostanság elég sok zűr volt a kapcsolatunkban, sokat veszekedtünk és eltávolodtunk egymástól. Persze ez nem indok arra, hogy megcsaltam, nem is akarom erre fogni...
Egy csapattársammal történt egyébként, az első után letisztáztuk, hogy felejtsük el és soha nem fordul elő többet...aztán pár nap múlva megint megtörtént. A leggázabb, hogy a második, kb. kellős közepén felhívott a barátom. Én meg általában bénán hazudok, szóval nem vagyok benne biztos, hogy elhitte, hogy "hát bulizunl, majd visszahívlak". Nagyon szégyellem magam, de ezzel együtt kezdem azt érezni, hogy már nem úgyszeretem, ahogy kellene...
Nemtudom mit tegyek, szakítsak vele, és/vagy mondjam el, vagy felejtsem el?
18L
A legrosszabb, amit tehetsz az, az, ha elmondod!
Sokan hiszik ilyenkor, hogy ha elmondom akkor majd megbocsájt. Hát nem! Ezzel csak a saját lelkiismeret furdalásod tolnád át.
A bűntudat arra való, hogy figyelmeztessen arra, hogy többé ne tedd ezt meg!
Mindemellett azt is érzem, hogy a kapcsolatodnak vége.
Tehát a legjobb, amit tehetsz, ha lassan leépíted ezt a kapcsolatot, de úgy hogy ne sejtse voltál valaki mással…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!