Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányok.hun a csajoknál mennyibe kerul 30 perc?
Igen, az efféle érzelmi kudarc évekig padlóra teheti az amúgy se épp topon levő embert. Az irónia az egészben, hogy baromi jól ment mind a csók, mind a szex, pedig minden első volt. :D De mint mondta, ehhez kellett az is, hogy nagyon szerettem a lányt és megvolt a bizalom.
De azért gondoljunk bele - ha tegyük fel sikerült jól választania a srácnak a kínálatból, mert nem minden lakásos lány adja meg az illúziót, hogy jól érzi veled magát, nem könnyű kifogni, főleg ha nem pesti az alany -, a szerencsétlen, lelkileg meggyötört, cérnahangú szűz fiú groteszk esetébe. Fel kell hívnia a lányt, érdeklődni, stb, ez egy egészséges férfinak nem probléma, de egy ilyen srácnak nagy feladatnak tűnik. Odamegy lakásra, egy félmeztelen nő ajtót nyit neki, majd 1 óra alatt meg kell élnie ezt az egész dolgot...azért ez sem olyan egyszerű, bármilyen nevetségesnek hangzik ez egyeseknek.
Hát nem egyszerű... de tényleg mi van akkor ha valaki:
1. Nem mer csajozni bulikon, vagy nem is jár nagyon bulizni, kevés barátja van azok is kockák... vagy 10/10 csaj elzavarta eddig mint macskát szarni?
2. Alig találkozik amúgy nőkkel, mert mondjuk egy gépészmérnök egy cégnél, ahol csak srácok a munkatársai
3. Fesztiválokon is lehet csajozni, csakhogy egy sátorban megdugni egy részeg csajt szerintem sokkal parásabb mint elmenni egy prostihoz.
4. Ha valami csoda folytán alakul is valami komoly az évek alatt, akkor biztosan előjön hogy miért szűz még mindig 25-30 évesen mondjuk. Az esetek egy részében talán túlesik rajta, a csaj sem gondolkozik sokat bár biztos furcsállja.
Az esetek egy eléggé nagy részében viszont már olyan szinten mélyen van az ilyen férfi, mondjuk egy 27 éves szűz, hogy fizikailag görcsberándul a gyomra hogyha a nemi életére gondol. Sugározza magából az önbizalomhiányt és ezzel eltaszít minden nőneműt... nekem ez volt szűzként...én még össze is jöttem jófej szép lányokkal, de képtelen voltam megtartani 1-2 hónapnál tovább őket a szüzességem és a szorongás miatt.
Utólag már nagyon bánom, hogy nem 18-20 évesen mentem el prostihoz. Sok sok év és kínszenvedéstől, megalázástól kímélt volna meg a sors...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!