Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez a rosszlanyok.h...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a rosszlanyok.hu biztonságos? Ugy ertem ha tobb penzt viszek azt nem fogjak ott elvenni tolem vagy nem fognak kirabolni?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy muszaj vagyok tobb penzt vinni, mert én vidéki vagyok es vonattal mennek be a varosba es ha megvolt a csaj utana vmibol haza is kell utaznom, szoval ha ott ellopják veletlenul minden pénzem es nem tudok visszautazni ide vidékre es bent ragadok a varosban az eleg kinos lenne sztem, szval én muszaj vagyok tobb penzt vinni, Szerintetek biztonságos?

2016. febr. 28. 14:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Vedd meg retúr...
2016. febr. 28. 14:56
 2/9 A kérdező kommentje:
Na ez nem is rossz ötlet, telefont azt vihetem Szerinted?
2016. febr. 28. 14:59
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
nyugi nem szoktak ilyet tenni. ha ezt csinálnák nem lenne visszatérő vendégjük.nem ér annyit nekik.
2016. febr. 28. 15:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Vedd meg retúr a jegyet ha ott vagy a csajnál,a pénzed legyen a nadrágzsebedbe,és azt tusoláskor vidd magaddal,ennyi!
2016. febr. 28. 15:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Mert ott kotelezo fürödni szex előtt? Ha itthon megfurdok az nem jo? Am ezek egyedul vannak vagy van ott a lakasban egy strici is?
2016. febr. 28. 15:17
 6/9 anonim ***** válasza:
75%
van egy aranyfogú cigány strici is, aki végig ott van, és végig nézi az egészet.
2016. febr. 28. 15:26
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhol kötelező letusolni aktus előtt, ezt elvárják a lányok. Akad ahol van strici de gyakoribb ahol több lány van egy lakásban. Van olyan alkalmi hirdető is aki simán lenyúlna, válogasd meg kihez mész.
2016. febr. 28. 15:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Jegyet retúr, meg minimális plusz kp. Telefon kell mert azzal navigál majd magához. Lehetőleg ne valami drága legyen nálad. Minden érték egy helyen, pl. kabát, és viszed magaddal zuhanyozni. Nekik nem lesz szokatlan. Amelyik csaj nem kéri, hogy zuhanyoz ott le, az igénytelen! Gondolj bele, lehet előtted olyan volt aki az idén nem fürdött, attól sem kérte...

Nézd mióta hirdet, fotogarancia, stb...

Ne menj, ha nagyon fosol. Esetleg hivd fel, beszélj vele, majd másnap is, másik időpontban, s figyeld ugyanaz a hang-e... Beszámolók is vannak...

2016. febr. 28. 15:56
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Menjél olyanhoz, akinek már sok értékelése van. Nem fogja pár ezer forintért kockáztatni a bejáratott üzletét.
2016. febr. 29. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!