Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányok.hun a csajoknál mennyibe kerul 30 perc?
7
Egyetértek. Minden 18 év feletti szűz férfinak államilag fizetnék 1 óra hosszát egy általa választott prostinál. Ha él vele akkor él, ha nem akkor nem. Nem kötelező.
Kellemetlen az életben még 20-25 évesen vagy idősebben pinát sosem látott férfiakat hallgatni itt is és a valóságban is.
Miért?
Abból csak egy megkeseredett ember lesz, aki sokkal esélyesebben lesz alkesz, drogos, pszichopata, őrült, hajléktalan és hasonlók.
Miért jó az a társadalomnak, ha több az ilyen ember mintha kevesebb?
Acélszív, már megint egy unatkozó gyökér.
Mi a fhasznak írsz ide? A kérdésre nem tudtál választ adni, jótanácsot nem tudsz adni, csak ideszarod a véleményedet olyanokat megbántva vele akik nem szolgáltak rá.
Nem magamra gondolok, hanem a félénk srácokra... de magamra is gondolhatnék, bár nekem voltak jó nőim, nagyon sokat szenvedtem a 20 feletti szüzességem miatt. Szóval menjetek bátran el, jót tesz egy férfi lelkének ha ezen túlvan. Szimbólum, psziché, csak ennyit mondok.
Nekem nincsenek ilyen problémáim, de ismerek sok olyan srácot, akik rendesen próbálkoznak és rendszeresen ocsmány módon kapják a visszautasítást. Ha valaki testileg lelkileg sérült, annak még sokkal nehezebb elveszteni a szüzességet.
Sokaknak pszichológiai problémát okoz egy idő után a szüzesség, szorongást, depressziót. Visszacsatolásként egyre mélyebbre és mélyebbre taszítja őket. Pont a szüzesség az ami meggátolja egy idő után a férfiembert az ismerkedésben. Főleg ha bejött pár negatív feedback is, mondjuk megalázták, kinevették, kigúnyolták a szüzesség miatt.
A te dió méretű primitív ösztönlény agyaddal persze fel sem foghatod, hogy milyen problémáik vannak nekik.
Ugyanakkor szerencsére egy prosti egy biztonságos inkubátorként elindíthatja őket a férfiváválás rögös útján. Csak egy kis lépés, de olyan szimbolikus erővel bír, hogy el lehet kezdeni határozottabban, koncentráltabban ráállni a csajozásra.
Míg te vered a nyálad itt, addig én konkrét, biztonságos, működő, "orvosi" megoldást ajánlok egy pszichológiai problémára, ami a korral egyre súlyosbodik, mint egy elhanyagolt cukorbetegség mondjuk.
Nyugodtan írogass csak Acélszív, de nem vagy egyéb egyéb csak egy érzéketlen szívtelen féreg.
Lehetsz még te is nyomorék, úgyhogy remélem akkor a földön fognak rúgni téged is, amíg szilánkokban köpöd ki a fogaidat.
Ez dupla öngól :D
1. Te kezdted rúgdosni a földön fekvőket.
2. Csak szemléltettem milyen érzés lehet ezt olvasni egy olyannak akit mondjuk temérdek nő visszautasított és egy lelki nyomorékká vált. Na pontosan olyan, mintha a villamoson kirúgnád a mankóját a mozgássérültnek.
Javaslom szállj magadba és ne a szerencsétlenebb embertársaidon éld ki a frusztrációidat.
Vagy ha nem megy máshogy a mikropénész kompenzálása, van egy jó pszichiáter ismerősöm.
"úgyhogy 3x beégés"
Hány éves is vagY? 10? Mit keresel ebben a kategóriában?Húzzál szépen vissza a homokozóba a puha p ö cs komáiddal :D
Akárhogy is fröcsögsz a véleményem marad. Aki nem képes nőt keríteni az ne szexeljen.
Amúgy milyen érvek? Fröcsögés volt bőven de érvek... Legalább tanulj meg fogalmazni mielőtt beleberekegsz a felnőttek dolgába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!