Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Rosszlányok.hun a csajoknál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszlányok.hun a csajoknál mennyibe kerul 30 perc?

Figyelt kérdés
en a szuzessegemet szeretnem elvesziteni, ez am hogy zajlik ha ott vagyok? azt csinálok vele amit akarok vagy majd ö mondja nekem hogy mikor mit kell csinálnom? vagy hogy van ez?

2016. febr. 28. 19:08
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
82%

7

Egyetértek. Minden 18 év feletti szűz férfinak államilag fizetnék 1 óra hosszát egy általa választott prostinál. Ha él vele akkor él, ha nem akkor nem. Nem kötelező.

Kellemetlen az életben még 20-25 évesen vagy idősebben pinát sosem látott férfiakat hallgatni itt is és a valóságban is.

2016. febr. 29. 10:48
 12/33 acelsziv ***** válasza:
28%
11 Én meg azt mondom aki ennyire pancser az maradjon is szűz.
2016. febr. 29. 11:05
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Miért?

Abból csak egy megkeseredett ember lesz, aki sokkal esélyesebben lesz alkesz, drogos, pszichopata, őrült, hajléktalan és hasonlók.

Miért jó az a társadalomnak, ha több az ilyen ember mintha kevesebb?

2016. febr. 29. 11:35
 14/33 anonim ***** válasza:

Acélszív, már megint egy unatkozó gyökér.

Mi a fhasznak írsz ide? A kérdésre nem tudtál választ adni, jótanácsot nem tudsz adni, csak ideszarod a véleményedet olyanokat megbántva vele akik nem szolgáltak rá.

Nem magamra gondolok, hanem a félénk srácokra... de magamra is gondolhatnék, bár nekem voltak jó nőim, nagyon sokat szenvedtem a 20 feletti szüzességem miatt. Szóval menjetek bátran el, jót tesz egy férfi lelkének ha ezen túlvan. Szimbólum, psziché, csak ennyit mondok.

2016. febr. 29. 11:38
 15/33 acelsziv ***** válasza:
28%
14: Igen silány pofa lehetsz, ha neked ennyi elég a boldogságodhoz. Képzeld én is félénk srác voltam. De vinnyogás, mert k-vázás helyett legyőztem a félénkségemet és mertem lépni. Ja, hogy ehhez gerinc és erő is kell. Tudod hogy van ez: Erősebb kutya b-szik. Ha nem vagy képes nőt szerezni akkor nem fogsz b-szni és pont. A természet bölcs. Egy nyámnyila nyomorék ne szaporodjon.
2016. febr. 29. 12:25
 16/33 anonim ***** válasza:
80%

Nekem nincsenek ilyen problémáim, de ismerek sok olyan srácot, akik rendesen próbálkoznak és rendszeresen ocsmány módon kapják a visszautasítást. Ha valaki testileg lelkileg sérült, annak még sokkal nehezebb elveszteni a szüzességet.

Sokaknak pszichológiai problémát okoz egy idő után a szüzesség, szorongást, depressziót. Visszacsatolásként egyre mélyebbre és mélyebbre taszítja őket. Pont a szüzesség az ami meggátolja egy idő után a férfiembert az ismerkedésben. Főleg ha bejött pár negatív feedback is, mondjuk megalázták, kinevették, kigúnyolták a szüzesség miatt.

A te dió méretű primitív ösztönlény agyaddal persze fel sem foghatod, hogy milyen problémáik vannak nekik.

Ugyanakkor szerencsére egy prosti egy biztonságos inkubátorként elindíthatja őket a férfiváválás rögös útján. Csak egy kis lépés, de olyan szimbolikus erővel bír, hogy el lehet kezdeni határozottabban, koncentráltabban ráállni a csajozásra.

Míg te vered a nyálad itt, addig én konkrét, biztonságos, működő, "orvosi" megoldást ajánlok egy pszichológiai problémára, ami a korral egyre súlyosbodik, mint egy elhanyagolt cukorbetegség mondjuk.

Nyugodtan írogass csak Acélszív, de nem vagy egyéb egyéb csak egy érzéketlen szívtelen féreg.

Lehetsz még te is nyomorék, úgyhogy remélem akkor a földön fognak rúgni téged is, amíg szilánkokban köpöd ki a fogaidat.

2016. febr. 29. 12:48
 17/33 acelsziv ***** válasza:
0%
amit kívánsz másnak többszörösen száll vissza rád. Szóval jó fogköpködést és földön fetrengést hülyegyerek :D
2016. febr. 29. 12:56
 18/33 anonim ***** válasza:
81%

Ez dupla öngól :D

1. Te kezdted rúgdosni a földön fekvőket.

2. Csak szemléltettem milyen érzés lehet ezt olvasni egy olyannak akit mondjuk temérdek nő visszautasított és egy lelki nyomorékká vált. Na pontosan olyan, mintha a villamoson kirúgnád a mankóját a mozgássérültnek.

Javaslom szállj magadba és ne a szerencsétlenebb embertársaidon éld ki a frusztrációidat.

Vagy ha nem megy máshogy a mikropénész kompenzálása, van egy jó pszichiáter ismerősöm.

2016. febr. 29. 13:09
 19/33 anonim ***** válasza:
Ja és az érveimre sajnos nem tudsz reagálni, úgyhogy 3x beégés.
2016. febr. 29. 13:12
 20/33 acelsziv ***** válasza:
0%

"úgyhogy 3x beégés"

Hány éves is vagY? 10? Mit keresel ebben a kategóriában?Húzzál szépen vissza a homokozóba a puha p ö cs komáiddal :D

Akárhogy is fröcsögsz a véleményem marad. Aki nem képes nőt keríteni az ne szexeljen.

Amúgy milyen érvek? Fröcsögés volt bőven de érvek... Legalább tanulj meg fogalmazni mielőtt beleberekegsz a felnőttek dolgába.

2016. febr. 29. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!