Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszlányok.hun a csajoknál mennyibe kerul 30 perc?
Akkor kérdeznék: Milyen kézzelfogható megoldást javasolsz a probléma kezelésére?
A véleményed perpillanat senkit nem érdel és teljesen irreleváns.
- Nem ismered a lakásos lányokat, a kérdésre nem tudsz válaszolni érdemben
- Nem vagy szűz
- Tudsz csajozni (Akkor mégis mi a búbánatnak koptatod a billentyűket itt a szüzesség és prosti rovatban?)
Még kérsz alázást, vagy ennyi elég volt?
Mondjuk, ha a sok kiscsávó gerincet és tököket növesztene, önbizalmat szerezne egyből lenne nőjük is. De hát ez nehéz út. Megértem, ha egyszerűbb sírni mint a fürdősk u r vák és magatokat sajnáltatni.
Na de milyen alázás? Tőled? Ne viccelj már. Olyan jókat röhögök a szánalmas vergődéseden kisgyerek. Kérlek folytasd még :D
22:
Én 20 évesen vesztettem el a szüzességem, de már 11 nővel feküdtem le az utóbbi két év alatt. Nem tartom magam lúzernek.
Mégis azt tanácsolnám, hogy aki nem ért hozzá, az kaphasson külső segítséget.
22/F
"Sokaknak pszichológiai problémát okoz egy idő után a szüzesség, szorongást, depressziót. Visszacsatolásként egyre mélyebbre és mélyebbre taszítja őket. "
És ha pénzért MEGVESZNEK valakit, akkor elmúlik a probléma??? Én még szánalmasabban érezném magam... depressziós vagyok mert senkinek se kellek, adok sok pénzt egy csajnak hogy megdughassam, jé rögtön jobb a lelkecskémnek! Jézus...
De úgy számolj,hogy a legtöbbjüknél a fél óra csak egy numerát takar.Hiába sülsz el pár perc alatt.
Nem árt ezt sem letisztáznod előtte.
Én 20 évesen egy 40-50 körüli krvával veszítettem el. Azóta sikerült a nőknél is jónak lennem és már tudok magamnak nőt szerezni.
22/F
#24 ezt maximum ti (nők?) gondoljátok :D soha egy férfi nem volt még depressziós prosti után csak ha útszéli volt és lehúzta.
Ha már céltudatosan elmegy valaki, 100% hogy nem a morális kérdéseken fog aggódni, megsúgom.
Nekem több ismerősöm van aki prostival vesztette el, vagy csak kíváncsi volt és elment. Azóta lediplomáztak, valakinek saját cége van, felesége és jó apává vált.
Ha már elmondhatod magadról végre hogy ezen túlvagy, csak egy picivel de előrébb vagy.
Sajnos viszont az ilyen bíráskodó fotelből ugató fhaszfejek miatt elbizonytalanodnak sokan és évékig - sokszor 30 évés korogik várnak, nem mernek elmenni. Konkrétan évékét vesztek el a boldogságukból...
(Előbbit nem én írtam, csak ő is 62%)
Amit írsz teljesen megértem. De te az érzelmek miatt kavarodtál meg. Velem meg a szüzességem miatt szakított a nagy szerelmem szóval én is rácsesztem... az érzelmek, csalódás sokkal nagyobb negatív visszacsatolás...
És itt jön be pont, hogy a prostinál nincs érzelmi csalódás, az érzelmek szerelem csak egy óráig tart egy gyönyőrű lakásos lánynál. Nincs reménykedés, nincs többet akarás... egy prostival úgysem jönnél össze.
Ettől senki nem fog megtanulni szexelni és csajozni sem. De! Azoknak megoldást jelent akiknek maga a szüzesség szimbóluma annyira pszichológiai szorongást okoz, hogy becsavarodik. Sokan vannak így akik igyekeznek, de csak szánalmas remegö hang és orrvérzés lesz belőle, mert annyira beleégett az agyukba hogy szűzek...
Így nem megy. Így nem lehet csajozni. Csajozni úgy lehet ha határozottan odamész és tudod mit akarsz. Látszik a szemeden a cél!
Amúgy várhat egy évtizedig is a félénknférfi hogy az útjába kerüljön valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!