Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hugom baratnoje allandoan csesztet amiert meg szuz vagyok hogyan kezeljem a helyzetet?
Figyelt kérdés
Allandoan beszologat mikor ITT van hogy puhapocs meg kisfiu meg ilyenek meg ugy hiv engem hogy szüzi, meg a legdurvabb AZ volt mikor multkor hugom leszaladt a boltba es kettesben maradtunk egyszercsak ledobta magarol a pilot meg a melltartot, es AZT mondta milyen erzes h meg nem fogtal csocst se? Mar Pont meg akartam fogni neki mikor megszolalt hozzam NE erj mert sikitok, es gyorsan feloltozott, en 22f ok 18 eves lanyok2016. febr. 28. 12:03
21/32 anonim válasza:
Mögé lépsz.
Előbb a száját fogod be, aztán nyúlsz a melléért!
Ha ott végeztél, benyúlsz a bugyijába is és a fülébe súgod, hogy sikíts csak, attól még jobban feláll.
Aztán leveheted a szájáról a kezed.
22/32 anonim válasza:
Dugd meg és mindkettőtök örülni fog! :)
23/32 anonim válasza:
Azt akarta elérni, hogy megdugd, de nem tudtál élni a szituval. :D TÉnyleg puha pöts vagy :D
24/32 anonim válasza:
Te most komolyan eltűröd, higy egy ilyen kis riherongy packázzon veled? Bizonyára ilyen világ rib**ca akit már 13 évesen megb***tak és azt hiszi ettől most qrva menő. Én már rég pifin ba***tam volna bár én nem a türelmenről vagyok híres. Szerencsére a többiek adtak jó tippeket.
25/32 anonim válasza:
Le kellett volna fújni paprikaspray-vel. összebilincselni, aztán jól berakni neki gyorsan. Sikítozhat, de csak amíg be nem rakod neki a faxt. Utánna kérni fogja a ribikécske. De még megteheted.
26/32 anonim válasza:
Hát ha tényleg eljátszotta a melltartó ledobós jelentet, akkor valószínűleg kedvel, bár elég furcsán mutatja ki.
27/32 anonim válasza:
Én kivágtam volna az utcára, hogy ott mutogassa a csöcseit.
28/32 anonim válasza:
Szerintem kib*szottul izgató, igazi kis szadista ribi. Tényleg keményen el kellett volna kapnod, kelleti magát neked. Előttem lévők már leírták a teendőket.
Legközelebb cselekedj gyorsan és határozottan. :)
29/32 anonim válasza:
Öhm, szerintem le akar veled feküdni :D
30/32 anonim válasza:
Szerintem is dugni akar veled. legyél csak bunkó vele szóban, ha ő is az. De meg ne verd már. Ha ügyes vagy, símán megdughatod. Még az is lehet, ő lesz a feleséged:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!