Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hugom baratnoje allandoan csesztet amiert meg szuz vagyok hogyan kezeljem a helyzetet?
Figyelt kérdés
Allandoan beszologat mikor ITT van hogy puhapocs meg kisfiu meg ilyenek meg ugy hiv engem hogy szüzi, meg a legdurvabb AZ volt mikor multkor hugom leszaladt a boltba es kettesben maradtunk egyszercsak ledobta magarol a pilot meg a melltartot, es AZT mondta milyen erzes h meg nem fogtal csocst se? Mar Pont meg akartam fogni neki mikor megszolalt hozzam NE erj mert sikitok, es gyorsan feloltozott, en 22f ok 18 eves lanyok2016. febr. 28. 12:03
11/32 anonim válasza:
Az a kérdés bántani akar vagy felhívni magára a figyelmet. Ha előbbi csinálj úgy mintha nem érdekelne max néha-néha szólj be neki. Ha utóbbi legyél férfi és próbálkozz be :D
12/32 anonim válasza:
Ez már felhívás volt keringőre. .D Azt akarja hogy levarrd. :)
13/32 A kérdező kommentje:
Sztem nem akarja mert akkor miert mondta h ne erj hozzam mert sikítok? Sztem kinozni akart
2016. febr. 28. 12:28
14/32 anonim válasza:
Vagy provokál és felhúz akkor, vagy egy bunkó. Akkor egy nagy taslit hajints le neki.
16/32 anonim válasza:
Honnan a p!csábol tudja h szűz vagy ? Hugod mondta neki ? Jó köcsög ő is.
17/32 anonim válasza:
1. Ne problémázz azon, hogy még nem volt meg az első. Majd eljön!
2. Kezeld a kis r!bancot a helyén. És mindenképpen bánj úgy vele, mint aki nem izgat. Ettől a csajok teljesen kikészűlnek XD. Szóval, ha legközelebb ledobná a ruháit, te a te reakciód egy vállvonás legyen, meg fapofa. Meg ha bármi egyébbel próbálkozik. Aztán, ha visszakérdez, hogy miért nem tetszik, mondd neki, hogy nem vonzanak a r!bancok. Na és innentől kezdve már nyíltan szólíthatod is úgy. Szóval csak jó flegmán.
19/32 anonim válasza:
Lökött vagy!! Ha megint kettesben vagytok játszd el te is amit ő!!! Állítsd fel a farkad,és álléj elé és told le a gatyád,hogy lássa,és kérdezd meg milyen érzés hogy meg sem foghatod? Én határozottan ezt tenném de jó közel hozzá.
20/32 anonim válasza:
ám ha ,meg akarja fogni ne engedd,hagyd éhesen!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!