Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hugom baratnoje allandoan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hugom baratnoje allandoan csesztet amiert meg szuz vagyok hogyan kezeljem a helyzetet?

Figyelt kérdés
Allandoan beszologat mikor ITT van hogy puhapocs meg kisfiu meg ilyenek meg ugy hiv engem hogy szüzi, meg a legdurvabb AZ volt mikor multkor hugom leszaladt a boltba es kettesben maradtunk egyszercsak ledobta magarol a pilot meg a melltartot, es AZT mondta milyen erzes h meg nem fogtal csocst se? Mar Pont meg akartam fogni neki mikor megszolalt hozzam NE erj mert sikitok, es gyorsan feloltozott, en 22f ok 18 eves lanyok

2016. febr. 28. 12:03
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Az a kérdés bántani akar vagy felhívni magára a figyelmet. Ha előbbi csinálj úgy mintha nem érdekelne max néha-néha szólj be neki. Ha utóbbi legyél férfi és próbálkozz be :D
2016. febr. 28. 12:22
 12/32 anonim ***** válasza:
87%
Ez már felhívás volt keringőre. .D Azt akarja hogy levarrd. :)
2016. febr. 28. 12:25
 13/32 A kérdező kommentje:
Sztem nem akarja mert akkor miert mondta h ne erj hozzam mert sikítok? Sztem kinozni akart
2016. febr. 28. 12:28
 14/32 anonim ***** válasza:
95%
Vagy provokál és felhúz akkor, vagy egy bunkó. Akkor egy nagy taslit hajints le neki.
2016. febr. 28. 12:33
 15/32 anonim ***** válasza:
80%
Én a helyedbe megdugnám!
2016. febr. 28. 12:36
 16/32 anonim ***** válasza:
97%
Honnan a p!csábol tudja h szűz vagy ? Hugod mondta neki ? Jó köcsög ő is.
2016. febr. 28. 12:38
 17/32 anonim ***** válasza:
96%

1. Ne problémázz azon, hogy még nem volt meg az első. Majd eljön!

2. Kezeld a kis r!bancot a helyén. És mindenképpen bánj úgy vele, mint aki nem izgat. Ettől a csajok teljesen kikészűlnek XD. Szóval, ha legközelebb ledobná a ruháit, te a te reakciód egy vállvonás legyen, meg fapofa. Meg ha bármi egyébbel próbálkozik. Aztán, ha visszakérdez, hogy miért nem tetszik, mondd neki, hogy nem vonzanak a r!bancok. Na és innentől kezdve már nyíltan szólíthatod is úgy. Szóval csak jó flegmán.

2016. febr. 28. 12:48
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Oltsd ahogy a csövön kifér
2016. febr. 28. 13:11
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Lökött vagy!! Ha megint kettesben vagytok játszd el te is amit ő!!! Állítsd fel a farkad,és álléj elé és told le a gatyád,hogy lássa,és kérdezd meg milyen érzés hogy meg sem foghatod? Én határozottan ezt tenném de jó közel hozzá.
2016. febr. 28. 13:22
 20/32 anonim ***** válasza:
ám ha ,meg akarja fogni ne engedd,hagyd éhesen!!!!
2016. febr. 28. 13:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!