Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok a kis mellű nő vagy csak nekem sikerül állandóan kis mellű csajt kifognom?
Az arány nem úgy oszlik meg, hogy 50% kis mell 50% nagy mell.
9 nővel volt dolgom az életben. Közülük 1 mellével lehetett volna biztosan mellszexelni, 1 másikéval pedig talán.
A legtöbb nőnek kis, átlagos melle van.
A nők 80%-ának az ezen a képen lévők közül max. 75 cm-es melle van.
ha neked a nagy mellűek jönnek be,akkor velük ismerkedj
nagyon jók a kis mellűek,ne húzd le őket
én meg mindig nagymellűekkel jöttem össze pedig kicsi cicikre vágytam
azok sokkal aranyosabbak meg általában keményebbek
és nem lognak ugy
a kismellű csajok jobbak a szexben állítólag
A kisfarkú pasi is sok, én mégis találok jó nagyfarkút és jóképűt.
18/L
Itt most nem a kismellűek leszólásáról van szó. Szerintetek hány férfi dobna ki az ágyából egy szép arcú, vonzó alkatú nőt, akinek mindössze két bimbó van a semmi közepén? Egy sem. De attól még lehetnek preferenciák.
A nagy mellet meg azért is vágyhatja sok férfi (amellett hogy sokak számára vonzóbb esztétikailag, mint egy kis mell), mert keveset is találkozik vele. Mondtam, nekem is 9 nőből 1 volt olyan, akire azt mondanám hogy nagy melle volt.
Az meg nem mindig úgy megy, hogy "akkor nagy mellűekkel ismerkedj". A mai női öltözékek, melltartók nagyon becsapósak lehetnek.
2#-es!
75 cm-es? És azt hogy? Jobbról balra, vagy balról jobbra mérve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!